Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 22% PÅ AL HUDPLEJE | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Dufte fra Stella Mccartney

Fire nye parfumer er kommet fra Stella McCartney. Her fortæller jeg lidt om min yndlings.

Dufte fra Stella Mccartney

Mild lækkerhed, som man ikke bliver træt af!

Ved første duft til denne parfume, vidste jeg, at den ville blive min nye faste hverdagsparfume. Den er så mild og ligetil, hvilket er sådan, jeg foretrækker mine parfumer. Ikke for meget sødme, som kalder på opmærksomhed, men stadig til den søde side. Jeg kan ikke sammenligne den med en parfume, jeg tidligere har haft, men jeg har sværget til CLEAN parfumerne i flere år, og har for nyligt bevæget mig ud i Zarkos parfumer. Hvis det er nogle, du også synes om, vil du temmelig sikkert elske Stella McCartney Stella.

Dufte fra Stella Mccartney

Læs om 30 ml her: Stella McCartney Stella EDT For Women 30 ml

Læs om 50 ml her: Stella McCartney Stella EDT For Women 50 ml

Citron, rose og mandarin…

Amen hvor lækkert lyder det ikke lige?! Stella McCartney Stella Eau de Toilette er en duft, som er inspireret af det feminine og rosens duft. Ifølge Stella McCartney selv “repræsenterer den en naturlig selvsikkerhed, der også er ungdommelig”. Duften indeholder de samme noter af rav og rose som originalen "Stella Eau de Parfum", men indeholder yderligere noter af frossen citron, mandarin, fresia, pæon og violet blade.

Dufte fra Stella Mccartney

Det første, man dufter, er frisk mandarin og citron, som sammen med akvatiske noter og fresia er med til at skabe en blød, dugfrisk følelse. Hjertet af duften er blomsteragtigt med rose-essens, violetblade og pæon kronblade, hvilket bringer en friskhed til parfumen. Bundnoten med rav giver en let, lækker maskulin undertone, som netop er årsagen til, at parfumen ikke bliver for sød og nuttet i sin duft.

Og hvis du ønsker lidt mere duft…

Dufte fra Stella Mccartney

Søster parfumen finder du her. Denne er mere sensuel og dyb i duften, men uden at være kraftig og dominerende. Den pinke POP parfume fra Stella McCartney er også virkelig lækker! Denne er mere sød og kraftig i duften, hvilket gør den ideel til de tidspunkter, hvor du ønsker at dufte af lidt mere. Måske den skal tilføjes til samlingen :)

Find produktet her: Stella McCartney Stella EDP For Women 30 ml

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

Loading...