Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 30% PÅ 30 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Detox Restart Juice - Virker det ???

Detox Restart Juice - Virker det ???

Jeg har fået fornøjelsen af at teste/prøve Restart Juice Kittet fra Pia Thau. Og ja, jeg skriver fornøjelsen, for det har været en helt vildt fantastisk oplevelse.

Virker det?

Det er et spørgsmål, som jeg har fået stillet en del gange undervejs! Og det er et utroligt svært spørgsmål at svare på, for det kommer jo helt an på, hvad ens forventninger og mål er til Detox-forløbet.

Men mit svar er nu! JA DET VIRKER!!

Hvis du læser videre her, kan du se og læse om forløbet :-)

Detox Restart Juice - Virker det ???

Hvad betyder Detox og hvorfor Detoxe?

Detox er en forkortelse af Detoxification, som betyder afgiftning. Kort sagt så giver man kroppen en velfortjent pause fra de mange forarbejdede, tunge og fede fødevarer, som mange af os indtager hver dag.

Man sætter simpelthen sit madindtag på standby, og begynder i stedet med at drikke næringsrige juicer, masser af vand, urtete og kokosjuice. Lige præcis disse juicer indeholder helt specifikke fødevarer, som virker særdeles afgiftende/udrensende på kroppen.

Når man er på Detox juicer skal kroppen ikke bruge energi på at nedbryde den mad, man normalt indtager på en hel dag. Men kroppen får derimod en masse overskydende energi, som den kan bruge på at udrense systemet for ophobede affaldsstoffer/giftstoffer, samt hjælpe tarmsystemet og fordøjelsen i balance.

Du er ikke hvad du spiser, men hvad du optager - Pia Thau

Fungerer vores førdøjelsessystem optimalt, vil vi derfor også til enhver tid have nemmere ved at slanke os, samt komme i balance.

Mit mål med Detox-forløbet

Jeg har længe gået med tanken om at prøve en udrensningskur. Pia Thau har jeg fulgt i en længere periode på bla. Facebook og Instagram, og kunne se, at hun nu var begyndt at sælge disse Detox Restart Juicer, som fra april kan bestilles online. Så jeg kan kun sige “GO FOR IT” venner!

Jeg er sikker på, at der er mange, der går med samme tanke som mig. Vi vil rigtig gerne leve sundere, spise sundere og ikke mindst mere varieret. Og personligt ville jeg også blive rigtig glad, hvis jeg kunne slippe af med nogle af de ekstra kilo, jeg løber rundt med!

Mit Detox forløb - 3 dage på Slow Juice

Detox Restart Juice - Virker det ???

3 dage med 100% naturlige koldpressede slowjuicer og mandelmælk. I løbet af de 3 dage indtog jeg hver dag 5 forskellige Detox Juicer og 1 mandelmælk. Og for at forkæle kroppen lidt ekstra, var der også kokosjuice og lidt forskellige urtete i denne Restart Juice pakke.

Juice no. 1 - Morgenfrisk

Den første juice er morgen-juicen, som jeg typisk drak i bilen på vej på arbejde, da jeg har en times kørsel til mit arbejde. Den indeholder kildevand, citron, ingefær og mynte. Og det var bestemt ikke min favorit juice! Så den drak jeg MEGET hurtig, for at få det overstået.

Juice no. 2 - Spirulina

Dette er min formiddags juice. Den indeholder æble, agurk, spinat, lime og Spirulina. Og hvad er Spirulina?

Det er en blå-grøn alge, som er meget rig på Klorofyl (planternes blod). Det går bla. ind og øger udrensningen, fremmer kredsløbet, fordøjelsen, samt immunforsvaret, og så er Spirulina selvfølgelig også rig på vigtige mineraler og vitaminer.

Denne juice smager frisk og skøn. Helt klart en juice jeg også selv kunne finde på at lave.

Juice no. 3 - Pink Power

Detox Restart Juice - Virker det ???

Så er det frokosttid, og navnet taler næsten for sig selv. Denne juice indeholder rødbede, æble, gulerod, citron og rød chili. Og MUMS..... Den er virkelig lækker.

Jeg er vild med, at der er lidt “bid” i smagen, men samtidig er den faktisk også lidt “rund” og frisk i smagen. En skøn juice, som virkelig mætter.

Juice no. 4 - Sød Havtorn

Juicen her indeholder, gulerod, havtorn og appelsin. Om eftermiddagen bliver man desværre ofte lidt lækkersulten, og får lyst til et stykke chokolade, jeg gør i hvert fald. Men det vil jeg faktisk sige, at denne her juice godt kan “erstatte”, altså næsten, for det er jo ikke det samme som et lækkert stykke chokolade.

Juicen smager skønt, og er sød, rund og mild i smagen. Havtorn er små orange bær, som er spækket med C-Vitaminer.

I et lille bær finder man lige så meget C-Vitamin som i en hel appelsin.

Juice no. 5 - Grøn Energibombe

Denne juice drak jeg typisk ved 17-18 tiden, så det blev mit “aftensmåltid”. Den indeholder fennikel, spinat, mynte, ananas, æble og citron. Denne juice er skøn og frisk i smagen og jeg kan fint smage, at der er fennikel i, hvilket jeg er ret vild med.

Juice no. 6 - Mandeldrøm

Den indeholder kildevand, mandler, dadler og kanel. Og denne juice drak jeg som min “aftensnack”. Jeg er specielt vild med, at der er kanel og dadler i denne mandelmælk, da jeg derved får stillet mit “sukkerbehov”.

Disse 3 dage drak jeg også:

  • 1,5 liter vand
  • 1 Kop Pukka Cleanse Te
  • 1 Kop Matcha Te
  • 1 Kop Pukka Daily Fiber Plus
  • 1 Stort Glas Økologisk Kokosjuice

Pukka Cleanse Te

Gavner fordøjelsen, virker udrensende og indeholder vigtige antioxidanter. Og denne te drak jeg faktisk i forvejen, for den smager super dejlig.

Matcha Te

Dette er en grøn te, som er SÅ ren og høj i kvaliteten at 1 kop svarer til 12 kopper almindelig grøn te. Den har et meget højt indhold af klorofyl. Og klorofyl giver en masse næring og ilt til cellerne, hvilket booster energiniveauet, og det må man sige, at vi har gavn af under sådan en udrensningskur.

Pukka Daily Fibre Plus

Dette er en fiberkur blanding, som forkæler din krop med økologisk Psyllium Husk, hørfrø, elmebark og Aloe Vera juice. Det lyder sundt ik?

Det er det også :-) Alle disse herligheder giver fordøjelsessystemet den bedste pleje, og sørger for at man bedre kan optage alle de næringsstoffer, man bliver præsenteret for under Detox-Forløbet.

Jeg tog også Pukka Chlorella tabletter. Det er et økologisk kosttilskud, som er med til at rense og beskytte kroppen, og er samtidig spækket med antioxidanter, vitaminer, mineraler og proteiner.

Find Pukka Chlorella Tabletter her

3 dage med KUN juice - Hvordan gik det?

Hvor var det bare fantastisk at have 3 dage, hvor man ikke skulle stå og lave mad og madpakker, men derimod havde man en hylde i køleskabet med 18 skønne juicer. Så jeg havde lige pludselig lidt ekstra tid.

Og den ekstra tid, brugte jeg på toilettet:-) Jeg tissede nemlig konstant!!!

Helt ærligt, så var det super nemt og ikke mindst spændende at have 3 dage med juice. De første to dage fløj afsted, og jeg savnede ikke mad. Men så kom dag 3, og jeg må indrømme at den var lidt hård, da jeg fik en lidt slem hovedpine, hvilket er helt normalt, når man er i gang med et udrensningsforløb.

Men jeg kom igennem, og havde en helt fantastisk følelse af lethed og mere energi i kroppen, samt en flad mave.

Efter 3 dage på juicer stod den på Powerfood i 4 dage

Detox Restart Juice - Virker det ???

Her havde Pia lavet en nem, sund og lækker kostplan, for fortsat at kunne komme af med en masse ophobede affaldsstoffer/giftstoffer, og samtidig spækket med gavnlige næringsstoffer. Der var masser af lækre opskrifter, som jeg helt klart vil gøre brug af i fremtiden, og her kan i se noget af det mad, jeg spiste de 4 dage.

Detox Restart Juice - Virker det ??? Detox Restart Juice - Virker det ??? Detox Restart Juice - Virker det ??? Detox Restart Juice - Virker det ??? Detox Restart Juice - Virker det ??? Detox Restart Juice - Virker det ??? Detox Restart Juice - Virker det ???

Hvordan var mit resultat?

Jeg tabte mig faktisk 1 kilo, og det synes jeg er ret godt gået på en uge. Jeg var ude at løbe to gange denne uge, så det er ikke fordi, jeg havde dyrket det vilde motion.

Men jeg synes at mine løbeture var lidt hårdere end normalt. Mit mål med forløbet var at blive TOP motiveret til at leve sundere. Og lige nu er jeg inde i min uge nr. 2 og jeg kører på med sunde og gode madvaner, og vil fortsat gøre brug af Pia’s opskrifter. Så ja, jeg er TOP MOTIVERET.

Det bedste af det hele er, at jeg har fået mere energi, og den fornemmelse man har i kroppen efter 3 dage på et Detox-Forløb, kan ikke beskrives med ord. Jeg følte mig virkelig udrenset, og følte mig faktisk 3 kilo lettere.

Det er uden tvivl ikke sidste gang jeg skal på et Detox-forløb!

Hvilke produkter kombineres med et Detox-Forløb?

Og ja her er det ingen hemmelighed, at jeg er vild med Murad’s produkter :-)

Karmameju RECHARGE Ionic Body Brush

Detox Restart Juice - Virker det ???

Denne børste er et Must Have produkt sammen med et udrensningsforløb. Den sætter gang i blodcirkulationen, reducerer cellulite og renser huden i dybden.

Børsten virker også afgiftende, stimulerer lymfesystemet, giver balance og en skøn fornemmelse af velvære. What's Not To Like?

Køb og læs mere om børsten her:

Karmameju RECHARGE Ionic Body Brush

Murad Youth Builder Detoxifying White Clay Body Cleanser

Detox Restart Juice - Virker det ???

Dette er en luksuriøs ler (Hvidt ler) kropssæbe, som er udviklet til at afgifte og stimulere huden, og samtidig efterlader den huden udglattet og hydreret.

Sæben indeholder ingefær ekstrakt som blidt exfolierer huden og effektivt fjerner urenheder. Jeg starter fra fødderne og masserer med cirkelbevægelser op af hele kroppen, indtil jeg når til ansigtet. Den er virkelig skøn, og huden føles utrolig glat bagefter.

Køb og læs mere om Detoxifying sæben her:

Murad Youth Builder Detoxifying White Clay Body Cleanser

Murad Firming Peptide Body Treatment

En så lækker fugtighedscreme skal man lede længe efter. Den sørger for at bevare hudens elasticitet, genopretter teksturen og genskaber samtidig hudens ungdommelighed. Det bedste af det hele er, at den giver en synligt fastere overflade, og samtidig tilføres en masse fugt til huden. Denne creme skal også masseres ind i huden med cirkulære bevægelser.

Køb eller læs mere om Firming Peptide Body Treatment her:

Murad Firming Peptide Body Treatment

Murad Bodycare Firm And Tone Serum

Detox Restart Juice - Virker det ???

Dette serum er udviklet til at reducere cellulite med op til 69%, samt strækmærker og slap hud og udjævner hudens struktur. Så den er altså helt suveræn at anvende, hvis man er i gang med at smide et par kilo, da den virker opstrammende og samtidig styrker huden.

Jeg er stadig i fuld gang med at teste dette serum, og har selvfølgelig taget et før billede, så jeg forhåbentlig kan vise Jer en markant forskel. Så opfølgningen på dette serum kommer senere.

Køb og læs mere om Firm And Tone Serum her:

Murad Bodycare Firm And Tone Serum

Hvis man hellere vil have en bodycreme, frem for et serum. Så har denne creme næsten samme gode egenskaber:

Køb og læs mere om Body Firming Cream her:

Murad Body Firming Cream

Vi skal selvfølgelig også huske ansigtet!

Murad Resurgence Intensive Age-Diffusing Serum:

Jeg håber I fandt det rigtig interessant at læse om mit Detox-Forløb, og at I selv får lyst til at prøve en Detox juicekur. Jeg kan i hvert fald love jer, at jeg har fået den mest fantastiske fornemmelse i kroppen efterfølgende.

Hvis man spørger mig, synes jeg, at det er super vigtigt, at man lever sundt og tænker over, hvad man putter i munden, men at det også er væsentligt, hvordan man plejer sin hud.

God fornøjelse til Jer der også vil prøve at opleve den samme gode fornemmelse i kroppen som mig!

Du finder juicekuren og mere info om den lige her:

Pia Thau
Website: http://www.piathau.dk/
Mail: mail@piathau.dk
Facebook: https://www.facebook.com/piathau.dk/?fref=ts
Instagram: @piathau.dk

Pia får juicerne produceret her:
Tobbers
Gråbrødregade 13
6000 Kolding
Email: Pipenlund@gmail.com

Detox Restart Juice - Virker det ???

Se eventuelt også kosttilskud til en travl hverdag

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Loading...