Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKE UP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Det bedste trick til smuk hud!

Her får du seks årsager til, hvorfor vand bare er godt…

Det bedste trick til smuk hud!

1. Døjer du med tør hud, og har alverdens cremer ikke hjulpet? Så drikker du muligvis ikke nok vand. Det er vigtigt, at vi fugter vores hud indefra, som udefra.

2. Vand har vist sig at have en positiv effekt på både psoriasis, rynker og eksem. Vand forbedrer vores fordøjelsessystem og dermed vores evne til at skille os af med kroppens affaldsstoffer.

3. Et koldt bad dulmer nerverne, og virker reducerende på stressrelaterede skader på huden. Dog kan lange bade rense huden for dens naturlige olier. Hold derfor badet så kort som muligt. Desuden mindsker koldt vand rødme.

Det bedste trick til smuk hud!

4. Hvis du renser ansigt med varmt eller lunkent vand, kan du afslutte med koldt vand. Dette forhindrer porerne i at tilstoppe.

5. Døjer du med hævede øjne om morgenen? Sprøjt koldt vand omkring dine øjne eller brug en isterning, som vil virke beroligende på den fine hud. Alternativt kan du bruge en øjencreme, som er rig på vand, for en bedre og mere vedvarende effekt.

Her forslår jeg: MAC Mineralize Charged Water Moisture Eye Cream

6. Udover alle de ting vores hud elsker ved vand, er der nogle andre fysiske og fysiologiske fordele ved at indtage masser af vand. Bl.a. hjælper det ift. vægttab, og det holder vores fordøjelsessystem og muskelfunktion i skak.

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Loading...