Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 30% PÅ AL HÅRPLEJE FRA 10 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Den ultimative Bare Minerals læbestift-guide

Den ultimative Bare Minerals læbestift-guide

Vi kan vidst godt blive enige om, at det ikke er særlig nemt at købe læbestifter på nettet - med mindre man selvfølgelig allerede kender modellen.

For det første, kan man ikke prøve læbestiften på og for det andet, kan man heller ikke mærke kvaliteten. Derfor har jeg lavet denne guide til dig, så du bedre kan shoppe Bare Minerals læbestifter hjemme fra sofaen ;-)

Den ultimative Bare Minerals læbestift-guide

Hos Nicehair.dk kan du shoppe mange forskellige læbestifter fra mærket Bare Minerals - alle i super flotte farver. Læbestifterne er i en rigtig lækker kvalitet og giver virkelig de blødeste læber, som havde du læbepomade på! Jeg frygtede lidt, at mine læber ville blive tørre efter test af 16 forskellige læbestifter, men selv efter dét, var mine læber stadig bløde og fugtige! Her kan man virkelig mærke kvaliteten og at produktet kun er lavet af rene mineraler fra naturen.

Læbestifterne er super nemme at arbejde med og bliver ved med at være fugtige på læberne – helt uden at klistre!

Den ultimative Bare Minerals læbestift-guide

Her kan du se alle de flotte farver og gå på jagt efter din egen favorit :-)

Follow
Louise Christensen

Hej, jeg er blogger her hos NiceHair og jeg glæder mig meget til, at holde dig opdateret med ærlige anmeldelser af diverse skønhedsprodukter. Jeg elsker at være kreativ, men er også meget perfektionistisk – så kun det bedste er godt nok. I øjeblikket er jeg i gang med min bachelor i international marketing og salg, og arbejder derudover med indretning og brugskunst.

Loading...