Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINDST 20% PÅ HUDPLEJE!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

De bedste ansigtsmasker!

Jeg gennemgår her ansigtsmasker til din huds forskellige behov.

De bedste ansigtsmasker!

Regenererende og ren luksus

Rønsbøl Aqua Mask er opfriskende ansigtsmaske, som kan bruges til alle hudtyper og på forskellige måder.

Masken giver en masse fugt, og er med plejende ekstrakter fra blandt andet appelsin, citron og vindrue. Masken virker desuden lindrende og beroligende, Brug den enten alene som ansigtsmaske eller som serum under din natcreme, da den ikke skal skylles af. Den er desuden uden parabener, parfume og kunstige farvestoffer. Yes!

Læs mere her:
Rønsbøl Aqua Mask

Eksfolierende must

Til de dage hvor din hud har brug for at blive renset igennem. Dermalogica Charcoal Rescue Masque er en fantastisk lækker maske og fungerer som en alt i én redning til alle hudtilstande.. Den indeholder blandt andet aktiv Binchotan-trækul, som tiltrækker overskydende talg og urenheder fra hudens overflade, mens bambusekstrakt, vulkanaske og havdynd virker eksfolierende på huden. Derudover er den med svovl, som stimulerer cellefornyelsen, fjerner døde hudceller samt hæmmer bakteriedannelsen. Derudover indeholder masken chilensk mynte, som virker poreforfinende. Denne er et absolut musthave. Masken kan bruges efter behov, dog anbefales det ikke at bruge den mere end 4 gange ugentligt.

De bedste ansigtsmasker!

OBS! Når jeg bruger denne, kan min hud rødme i op til en time efter, hvilket gjorde, at jeg panikkede lidt (læs: meget) første gang. Dog falder huden til ro og efterlades fantastisk blød, frisk og med en flot glød. Jeg er virkelig vild med denne maske, men bruger den bare ikke, når jeg skal skynde mig ud af døren ;) Og nå ja… Min kæreste er også ret vild med den :)

De bedste ansigtsmasker!

Læs mere her:
Dermalogica Charcoal Rescue Masque

Fugt og pleje imens du sover

Til de hektiske dage, hvor din hud mangler fugt og pleje, men hvor du ikke lige har 20 minutter til at bruge en ansigtsmaske er KORRES Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial All Skin Types en fantastisk løsning!

De bedste ansigtsmasker!

Denne er både en natcreme og skønhedsmaske i en, som ikke skal skylles af. Masken giver både intens fugt, fornyet udstråling og forstærker den naturlige cellefornyelse. Cremen indeholder Wild Rose olie, der har et højt indhold af c-vitamin, der giver tydelig reparation af fine linjer og pigmentfejl. Dette gør den egnet til daglig brug, til tør hud.

Læs mere her:
KORRES Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial All Skin Types

Fugtgivende lækkerhed

Mangler din hud fugt? Så er Dermalogica Skin Hydrating Masque løsningen. Denne er en oliefri gelémaske, som kan bruges til alle hudtyper. Masken giver masser af fugt og hjælper med at mindske forekomsten af fine linier samt gør huden mere smidig og fyldig. Den er med vitamin C og E, som udglatter og blødgør huden. Andre fordele ved Dermalogica Skin Hydrating Masque er, at den er vegansk, parfume- og parabenefri og er uden farvestoffer.

Læs mere her:
Dermalogica Skin Hydrating Masque

Bonus tip: Det er sjældent at en maske passer til alle områder i dit ansigt. Så for at dække de forskellige behov kan man multimaske! Der bruger man forskellige masker, til forskellige behov. Eksempelvis bruger jeg Dermalogica Charcoal Rescue Masque på min næse og Dermalogica Skin Hydrating Masque til resten af ansigtet. Min næse er oftere fedtet og har tendens til urenheder, hvor resten af mit ansigt tit virker tørt og stramt. Derfor ELSKER jeg denne kombination <3

De bedste ansigtsmasker!

Jeg påfører dem med min Dermalogica Fan Masque Brush, som kan findes her: Dermalogica Fan Masque Brush

Mod urenheder og døde hudceller

De bedste ansigtsmasker!

Personligt er jeg ikke vild med Peel-Off masker, men jeg må indrømme af Badeanstalten Bølgelængde Tang Peel-Off Maske virkelig gør noget godt for huden. Den indeholder alger og tang, som øger blodcirkulationen i huden, fjerner urenheder og døde hudceller. Resultatet af denne maske er en lækker blød hud med en sund og frisk glød. Man blander pulveret op med lunkent vand og rører til konsistensen er glat og ensartet. Allerede efter 10 minutter kan masken pilles af. Badeanstalten Bølgelængde Tang Peel-Off Maske kan bruges til alle hudtyper og er desuden er vegansk.

De bedste ansigtsmasker!

Læs mere her:
Badeanstalten Bølgelængde Tang Peel-Off Maske 1 Behandling

Sheet masks til alle behov

De bedste ansigtsmasker!

MaskerAide har sheet masks til forskellige behov, men ens for dem alle er, at de er super lækre! Min særlige favorit er Weather Warrior, som er perfekt til de dage hvor huden udsættes for ødelæggende faktorer som UV-stråler, vind og kulde (øøøh hej dansk vinter!). Alle disse påvirkninger kan nemlig resultere i tør, irriteret og skællende hud, som kan have brug for øjeblikkelig pleje. Denne maske giver fugt, beroliger og dulmer huden på grund af indholdet af aloe, grøn te, arganolie og troldnød.

De bedste ansigtsmasker!

Til de dage hvor søvn er en mangelvare eller af dårlig kvalitet, sætter som regel sine spor under mine øjne. Her elsker jeg at bruge All Eyes On Me, som er små pads til den sarte hud omkring øjnene. På med dem, lad virke i 15-30 minutter og du er good to go!

Klare plusser ved MaskerAides masker er, at de har øjeblikkelig virkning, virker kølende og afslappende på huden, er veganske og uden parabener og sulfater. Loooove!

De bedste ansigtsmasker!

Læs mere om MaskerAides masker her:

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

Loading...