Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 30% PÅ 30 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Cool Water - Som en kølig havbrise

Cool Water - Som en kølig havbrise

Kender du det, at man misbrugte en parfume i sine teenage år? Man badede i den, inden daten med ham den søde fra parallelklassen og man følte sig som modellen fra reklamen, når man kom gående på gaden (med en parfumesky efter sig). En parfume kan frembringe mange gode minder og samtidig angribe din lugtesans, som får dig til at overveje ”hvad fanden tænkte jeg på?”. Sådan en reaktion forventede jeg at få, da jeg stod med Davidoff Cool Water Woman, i hånden.

Overraskende nok, et af de bedre gensyn…

Cool Water - Som en kølig havbrise

Jeg kan nævne flere parfumer, som kan give mig hovedpine på flere kilometers afstand, netop fordi jeg tømte flere flasker i mine teenageår (overdrivelse kan forekomme). Men jeg blev ganske overrasket over, at Cool Water ikke var en af disse.

Citrus, jasmin, & sandalwood…

Cool Water - Som en kølig havbrise

Duften minder mig om en kølig havbrise, men bringer mig også til en skov om sommeren. Topnoterene er bl.a. citrus, ananas, kvæde og solbær. I hjertet af parfumen, aner man noter af honning, jasmin og tjørn, for i bunden at finde noter af brombær, moskus og sandeltræ.

Så den endelige dom…

Cool Water - Som en kølig havbrise

Trods mine fordomme og bange anelser, har Davidoff Cool Water Woman, fået lov at stå på hylden og endnu vigtigere, så nyder jeg at bruge den.

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

Loading...