Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 22% PÅ AL HUDPLEJE | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

CLEAN guide

CLEAN guide

Flere af deres parfumer er uden parabener og sulfater. Desuden kan man bruge disse parfumer til ”pairing”. Formålet med pairing er at skabe sin egen duft, ved at blande de forskellige parfumer. Hermed får du mange flere muligheder for at justere duften, efter eget ønske.

Warm Cotton

CLEAN guide

Duftnoter: Citrus, jasmine og appelsin blomst.
Denne varme parfume bringer dine tanker til nyvaskede håndklæder, der lige er taget ud af tørretumbleren. Den indbyder til ro og afslapning samtidig med at være tillokkende og sensuel. Jeg bruger den de dage jeg har en striktrøje på, det giver sjovt nok mening for mig.

Brug den sammen med Fresh Laundry, Cool Cotton, Blossom, Air, Rain, Ultimate eller Skin.

Shower Fresh

CLEAN guide

Duftnoter: Citron, mandarin, appelsin og jasmin.
Hvis du ønsker at dufte som, og have følelsen af, at du netop er hoppet ud af badet, er Shower Fresh parfumen for dig. Super frisk, og sød. Denne CLEAN parfume er den mest ”rene” og sæbelignende duft. Min personlige favorit til hverdag, da jeg ikke skal forholde mig yderligere til duften af min parfume. Duften er uden parabener og sulfater.

Brug den sammen med Air, Skin, Rain eller Ultimate.

Cashmere

CLEAN guide

Duftnoter: Lime, cedar blad, mimosa og jasmin.
En blød og varm Cashmere sweater, i en luksuriøs duft. Den virker beroligende og varmende. Cashmere er en af de nyere parfumer fra CLEAN og er dermed ny i min samling. Jeg bruger den til hverdag, når jeg ønsker en lidt dybere duft. Denne er også uden parabener og sulfater.

Brug den sammen med Ultimate, White Woods, Skin eller Air.

Rain

CLEAN guide

Duftnoter: Melon, påskelilje, violblade og moskus.
En varm sommerdag efter en regnbyge, er essensen af Rain. En duft af at være udendørs og stadig med det rene element. Rain er for mig, duften som jeg elsker på min veninde, men aldrig kan vænne mig til selv at gå med. Nogle parfumer dufter bare anderledes, alt efter hvem som har dem på. Duften er uden parabener og sulfater.

Brug den sammen med Skin, Blossom, Fresh Laundry, Ultimate, Shower Fresh eller Air.

Blossom

CLEAN guide

Duftnoter: Tunesisk neroli, orangeblomst, blå nellike og bomuldstræ.
Denne duft er CLEANs svar på en sødere og mere blomsterlignende duft. Meget klassisk og feminin duft, som kan bruges både til hverdag og fest. Den er inspireret af de duftende hvide blomster fra appelsintræet Neroli.

Brug den sammen med Warm Cotton, Cool Cotton, Air, Rain, Skin eller Ultimate.

Cool Cotton

CLEAN guide

Duftnoter: Grøn æble, mynte, bomuld og citronskal.
Cool Cotton er en nyere version af Warm Cotton. Den har samme friske element, som leder tankerne hen på duften af rent sengetøj. Dog adskiller den sig ved at have et hint af en frisk brise og en mere sprød fornemmelse. Man drømmer sig væk til en forårsdag i naturen, med skyfri himmel. Duften er uden parabener og sulfater.

Brug den sammen med Cashmere, Fresh Laundry, Skin, Ultimate, Air eller Blossom.

Fresh Laundry

CLEAN guide

Duftnoter: Brasiliansk appelsin, nyslået græs, rose, hvid jasmin og mexicansk lime.
Denne duft er ligesom Shower Fresh, en nyvasket og sæbelignende duft. Den er varm, men super frisk. En af CLEANs meget populære dufte og helt sikkert et must i parfume samlingen. Duften er uden parabener og sulfater.

Brug den sammen med Cool Cotton, Air, Warm Cotton, Rain, Skin, Ultimate eller Original

White Woods

CLEAN guide

Duftnoter: Bergamotteblade, sort peber, mandarin og sandeltræ.
White Woods er en sjov størrelse, på den gode måde. Man er ikke i tvivl om, at det er en CLEAN parfume, da man tydeligt dufter det rene. Det næste næsen fanger er den varme, trælignende og indbydende duft. Jeg vil kalde den for en mere luksuriøs version, af de sæbelignende parfumer. Duften er uden parabener og sulfater.

Brug den sammen med Ultimate, Skin, Air, Original, White Woods eller Cashmere.

Original

CLEAN guide

Duftnoter: Sød lime, appelsin, grapefrugt, rose, lilje og hvid moskus.
Clean Original er den første duft, som Clean lancerede tilbage i 2002. Denne duft har en mild, ren, frisk og let sæbelignende duft, hvilket må siges at være essensen af CLEAN. Man får en ren og let følelse, som holder hele dagen. Duften er uden parabener og sulfater.

Brug den sammen med Fresh Laundry, Air, Skin, Ultimate eller White Woods.

Ultimate

CLEAN guide

Duftnoter: Citron-lime, hvid rose og neroli.
Ultimate er en unik parfume med en frisk duft, men med varme og dybde. Dette gør den alsidig ift. at blande den med andre parfumer, da denne kan blandes med ALLE de andre dufte. Jeg bruger den til hverdag, hvor jeg har brug for et twist.

Brug den sammen med alle CLEAN parfumerne.

Skin

CLEAN guide

Duftnoter: Lotus blomst, blå rose, hvid moskus og vanilje.
En sensuel og sofistikeret duft, som skal bringe tankerne hen på hud, i sin enkelthed. Sammenlignet med de andre parfumer, er denne mere parfume-agtig og min go-to, når jeg vil have en lidt kraftigere duft til en aften ude. Ligesom Ultimate er Skin en alsidig duft, da den også kan blandes med ALLE CLEAN parfumerne. Duften er uden parabener og sulfater.

Brug den sammen med alle CLEAN parfumerne.

Air

Duftnoter: Kashmirtræ, bergamotte, pæoner og moskus.
Dejlig, forfriskende og let, er de første ord jeg tænker når jeg dufter til Air. Den leder tanker hen på frisk luft en sommermorgen og kan bruges til alle lejligheder. Denne parfume er den nyeste af dem, som kan blandes med alle andre CLEAN parfumer. Ved at bruge denne, transformerer man sin CLEAN duft til en helt ny og blomsterrig duftoplevelse. Denne er også uden sulfater og parabener.

Brug den sammen med alle CLEAN parfumerne.

CLEAN for men

CLEAN guide

Her kommer en gennemgang af Clean parfumerne til mænd: CLEAN for men

Black Leather

Duftnoter: Peberkorn, bergamotte, enebær og spearmint.
Tænk stærk, selvsikker og moderne rock’n roll kinda guy. En rå og maskulin duft, som leder tankerne hen på duften af ægte læder, med dybe og varme undertoner. Den er parabenefri, fri for sulfater, fri for kunstige farvestoffer, fri for mineralske olier, fri for animalske ingredienser, ikke testet på dyr.

Classic

Duftnoter: Basilikum, saffron, Jasmin, peber og oud.
Essensen af en sofistikeret og selvsikker gentleman. Classic er en krydret og træagtig duft, men stadig med CLEANs fornemmelse for renhed. Duften er uden parabener og sulfater.

Shower Fresh

Duftnoter: Citron, timian, spearmint og cedertræ.
Den rene og friske duft, som kun CLEAN gør det bedst. Den giver dig den fantastiske rene følelse af, lige at være kommet ud af badet. En forfriskende følelse, der holder dagen lang. En duft der dufter ren og frisk, uden at være parfumeret. CLEAN Shower Fresh For Men er en simpel, men sofistikeret duft som kan bruges af alle mænd. Et must i parfumesamlingen.

White Vetiver

Duftnoter: Bergamotte, blå enebær, appelsin, bomuld, skovmos og bark.
Clean For Men White Vetiver EDT er en stilsikker og klassiske duft. Frisk, forførende og maskulin, til manden som sætter pris på kvalitet og enkelthed. Den er parabenefri, fri for sulfater, fri for kunstige farvestoffer, fri for mineralske olier, fri for animalske ingredienser, ikke testet på dyr.

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Loading...