Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

30% PÅ MAKEUP FRA CLINIQUE, LAVINDE, CLARINS... | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Brynmascara fra Billion Dollar Brows

Brynmascara fra Billion Dollar Brows

Denne lækre brynmascara fra Billion Dollar Brows er udviklet til de af jer, der i forvejen har et flot bryn, og bare ønsker, at give brynene lidt mere farve og holdbarhed.

Den giver en super flot farve og gør, at brynene bliver, hvor de er hele dagen. Som navnet angiver, er det en slags mascara, men bare til brynene. Brynbørsten gør det rigtig nemt at farve brynene med få lette strøg.

Min erfaring med brynmascara'en

Brynmascara fra Billion Dollar Brows

Undgå at have for meget farve på børsten, da det så giver lidt for meget farve og gør brynene uens. Så hellere komme det på af 2 omgange.

PIIISSSST: Den kan ovenikøbet dække grå hår.

Billion Dollar Brows brynmascara kan købes i 2 farver og du finder dem lige her:

Follow
Sabina Bakkegaard

Hej, Jeg har en uddannelse som kosmetolog, fodplejer og negletekniker. Jeg arbejdede som kosmetolog og spaterapeut i 5 år, inden jeg startede som salgskonsulent. Her får jeg virkelig udlevet min passion for hudpleje, da jeg dagligt er i kontakt med mange forskellige produkter. Jeg har en kæmpe kærlighed for naturlig skønhed med en twist af glamour. Og jeg er af den mening, at skønhed kommer indefra, da huden er et spejlbillede af, hvordan kroppen har det. Men med en fornuftig blanding af hudpleje, makeup og en naturlig udstråling så kommer man langt :)

Loading...