Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

30% PÅ LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Brasilianske Vibes

Brasilianske Vibes

Buriti-olie:
Olie der udvindes af frugten fra et palmetræ, der kaldes ”livets træ”. Frugten har et højt indhold af A- og E-vitamin og antioxidanter. Olien fra denne frugt er meget fugtgivende og har desuden antiinflammatorisk effekt. Buriti-olie findes blandt andet i Aveda Dry Remedy Moisturizing Masque, som er en hårkur, der giver intens fugt og glans til håret.

Murumuru-olie:
Ekstrakt, der udvindes fra frøene fra et palmetræ. Indeholder store mængder A- og C-vitamin samt omega-3 og omega-6. Ekstrakten har en meget blødgørende effekt, der bruges til både hår- og hudprodukter. Murumuru-olie findes blandt andet i Matrix Oil Wonders Amazonian Murumuru, der er en fugtgivende hårolie, der har anti-frizz effekt.

Acai:
Acai bærret betegnes som såkaldt superfood på grund af det høje indhold af antioxidanter, omega-3 og omega- 6 samt calcium. Bærret består af 90 % frø og 10 % frugtkød. Acai findes blandt andet i EOS Lip Balm Blueberry Acai, der er en 95 % økologisk og 100 % naturlig læbebalsam.

Cupuacu:
Kommer fra et regnskovstræ, der er i familie med kakao. Cupuacu betegnes som en superfood ligesom Acai. Cupuacu findes blandt andet i John Masters Cacao & Cupuacu Hand & Body Butter, der er en meget fugtgivende og fed creme til hænder, fødder og krop.

Hold øje med disse brasilianske super ingredienser i dine beautyprodukter, de gør dig endnu mere skøn.

Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Loading...