Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

30% PÅ LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Boost dit hår med Joico produkter

Boost dit hår med Joico produkter

Jeg har længe haft problemer med min hovedbund, og jeg har prøvet alverdens olier osv.

Jeg fortalte min frisør om mit problem, og spurgte, om han havde et forslag. Han forslog Joico Daily Care Balancing Shampoo og Conditioner, som går ind og nærmest genstarter hovedbunden, fordi de er lavet specielt til tørt og kedeligt hår og indeholder sesam og jojoba olier, som går ind og giver håret den naturlige fugt og daglige pleje, det har brug for.

Boost dit hår med Joico produkter

Jeg har nu brugt dem et par gange, og alt kløe som jeg havde i hovedbunden, er fuldstændig væk, altså alt tør hud er væk, hvilket jo simpelthen er fantastisk.

Boost dit hår med Joico produkter

Jeg kan tydelig mærke forskel på min hovedbund, hvis jeg ikke har brugt den i et stykke tid, så den gør virkelig noget godt og efterlader bare håret lækkert og blødt. Man kan også sagtens bruge dem selvom det ikke er hovedbunden, der er problemer med, da den giver håret et boost og tilfører en masse gode naturlige olier.

Boost dit hår med Joico produkter

Det første man selvfølgelig gør er, at bruge shampooen. Jeg skummer den godt op og lader den sidde lidt i håret, inden jeg skyller ud, sådan så den rigtig får lov at virke. Når jeg skyller den ud, masserer jeg den grundigt ind i hovedbunden, og får skyllet den godt ud af håret igen.

Boost dit hår med Joico produkter

Derefter bruger jeg balsammen, som jeg kun påfører i spidserne af mit hår. Derefter skyller jeg lige mit hår, men ikke grundigt på samme måde som med shampooen, da balsammen gerne må sidde lidt i håret.

Jeg kan sagtens se forskel på mit hår, når jeg brugt produkterne, i forhold til glans og så ser mit hår mere levende og sundt ud.

Herunder kan i se det efter føntørring og selvfølgelig lidt bølger med glattejernet.

Her kan du finde andre produkter fra Joico.

Boost dit hår med Joico produkter
Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Loading...