Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Bløde, beachy waves

Bløde, beachy waves

Mine veninder ved, at jeg har en kæmpe svaghed for krøllejern. Jeg ejer omkring otte forskellige og kan retfærdiggøre for hver og en og fortælle hvordan de er forskellige hver især.I min samling, er dette HELT SPECIELLE jern fra GHD Curve, som med dets ovale form, laver bløde og naturlige krøller.

GHD Curve Classic Wave Wand

Da jeg sværger til mit GHD glattejern, var jeg helt oppe og ringe ved nyheden om at GHD lancerede en række krøllejern under navnet GHD Curve. Classic Wave Wand fangede min opmærksomhed, da det ikke lignede noget jeg havde set før og stadig ikke har.

Læs mere om GHD Curve Classic Wave Wand her!

Smukke og glamourøse bølger i et langt eller mellemlangt hår

Bløde, beachy waves

Det er dog ekstra vigtigt at bruge de rigtige produkter til at holde på krøllerne, så tiden foran spejlet ikke et spildt. Når man arbejder med store krøller eller “løsere” krøller, som Classic Wave Wand vil defineres som, er der mindre spænd til at holde på elasticiteten. Jeg sværger til Tigi Bed Head Masterpiece Hairspray, da den låser frisuren, men samtidig tillader bevægelse.

Desuden er to sprøjt af GOLDWELL Twist Around I hver tot et must, da denne varmebeskytter beskytter hårfarven og holder på elasticiteten I krøllerne. Med den rette styling, kan dine nye, lækre, krøller, holde helt til næste dag. Lad krøllerne køle af, inden du redder dem igennem, men enten en bredtandet kam eller fingrene.

Andre facts om GHD Classic Wave Wand

  • Ledningen er ekstra lang (2,6 meter), så du ikke skal bøvle med rækkevidden.

  • Varmer med en temperatur på 185 grader.

  • Autosluk efter 30 minutter, hvis jernet ikke anvendes.
Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

ghd Curve Classic Wave Wand
1.499,00 kr
1.114,00 kr
Loading...