Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

40% RABAT PÅ TIGI | 20% PÅ LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Anmeldelse: RazorPit til kvinder!

Anmeldelse: RazorPit til kvinder!

Razorpit – Razor Blade Sharpener?!? Dette lyder umiddelbart som et slags slibeværktøj til din barberskraber. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg aldrig havde hørt om Razorpit før. Men det er måske meget naturligt, når den tilsyneladende primært bliver markedsført til mænd. Det vidner dens maskuline look også om.

Ved første øjekast var jeg derfor forvirret – hvad skal jeg med den? Jeg har jo ikke en Gillette Mach 3, eller hvad mænds barberskrabere nu hedder! Men jeg skulle blive klogere. Razorpit fungerer nemlig lige så fint til min Gillette Venus samt en lang række andre engangsskrabere.

Når man kigger udenpå Razorpit pakken tror man måske, at det er en slags slibeplade. Man bliver derfor forundret, når man pakker den op og står med en blød gummi-agtig ting i hånden, der mest af alt ligner den plastik anordning, som ens skrabere ligger på, når man køber dem. Men hvordan skal denne bløde gummi-ting kunne slibe mine skrabere? Simpelt - Razorpit sliber ikke barberbladene. Den fjerner belægninger af hår, hud og sæbe, som lægger sig på bladene.

Den innovative idé bag Razorpit

Razorpit er faktisk opfundet af en dansk elektroingeniør fra Odder. Da hans barbermaskine brød sammen, begyndte han i stedet at bruge almindelige barberskrabere. Han syntes dog, at disse blev meget dyre i længden, da de hurtigt blev sløve og måtte udskiftes.

Han begyndte derfor at undersøge, hvorfor de blev så hurtigt sløve, og fandt ud af, at det ikke skyldes, at selve bladet blev sløvt – men at hud, hår og sæbe satte sig fast på bladet som en klæbrig belægning. Han forsøgte sig i første omgang med tandbørster, sandpapir og andre ting, i forsøget på at fjerne disse belægninger, men uden held. I stedet kiggede han mod mere hudvenlige materialer, der ikke beskadigede bladet.

Han fandt ud af at et blødt silikonemateriale med noget barberskum på, gjorde at snavset blev opløst og gled af. I dag er silikonematerialet dog udskiftet, sådan at Razorpit består af en hård plastik-kerne med termoplastisk elastomer udenpå. I hånden føles det dog bare som silikone eller gummi.

Vil du vide mere om Razorpit, så læs mere om de forskellige modeller her:

Hvordan anvendes Razorpit?

Anmeldelse: RazorPit til kvinder!

RazorPit anvendes ved at man kommer en lille klat barberskum, barbergel eller sæbe på den flade plade på Razorpit. Bruger man gel, skal man sørge for at smøre det ud, så det skummer. Herefter tager man skraberen og kører/skubber den hen af Razorpit i den modsatte barber-retning. Altså den modsatte vej, af den vej som du plejer at barbere dig. Kør skraberen hen af Razorpit 4-5 gange og skyld derefter både Razorpit og skraberen ren. Så er snavs og belægninger fjernet fra din skraber og den er klar til brug.

Det optimale er, at gøre dette før hver barbering for det bedste og skarpeste resultat.

Og Razorpit virker! Den gør virkelig skraberen så god som ny.

Tip! Hvis du vil mindske indgroede hår og få en glattere og finere barbering, så brug forsigtigt en scrub eller tør-børste på området inden barbering. Det fjerne de døde hudceller, der er med til at sløve skraberen og sætte sig i hudporerne, og blive til røde knopper og indgroede hår.

Anmeldelse: RazorPit til kvinder!

Razorpit kan bruges til alle skrabere, bl.a. disse:

Mere barbering? Sådan finder du den bedste barberingsmetode

Follow
Janni Søbøg

Selvudnævnt dullegrejs-ekspert og storforbruger af alle former for skønhedsprodukter. Jeg håber, at I finder mine produktanmeldelser inspirerende og gør det nemmere, at finde lige det I har brug for her i NiceHair.dk's store udvalg.

Loading...