Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ AL HÅRPLEJE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Alterna Caviar – en verden af luksus til dit hår

Alterna Caviar – en verden af luksus til dit hår

Når det kommer til mit hår, er jeg ikke i tvivl – Alterna Caviar er mit foretrukne mærke. Det giver mit skadede hår alt det fugt og pleje, som det har brug for og efterlader det blødt og glansfuld.

Som navnet afspejler, så er Alterna Caviar en eksklusiv serie til dig, som ønsker ekstra pleje til dit hår. Er dit hår ødelagt af kemiske behandlinger eller måske bare beskadiget af stress og det miljø vi lever i, så er disse produkter uundværlige. Serien indeholder noget til ethvert behov, hvad enten det er fylde, shine, længde eller farve, du ønsker at forbedre men fælles for dem alle er, at de arbejder for at få dit tørre og triste hår tilbage til dets sunde og naturlige look.

Hvad der er særlig ved denne serie er, at den indeholder en masse lækre ingredienser som f.eks. ekstrakt fra kaviar, vitamin A, C og D, omega 3 og cytokiner. Du vil kunne mærke en tydelig forskel allerede fra første gang, du bruger produkterne.

Læs med her hvor jeg fortæller om mine yndlings produkter fra Alterna Caviar og samtidig tester nogle nye, jeg endnu ikke har prøvet :-)

Alterna Caviar Dry Shampoo

Tørshampooen er efterhånden blevet et uundværlig produkt for mange og det er ikke uden grund. Den er en fantastisk løsning hvis du er sent på den og derfor ikke kan nå at vaske dit hår, men den kan også sagtens bruges hvis du blot ønsker at springe en hårvask over for at skåne dit hår. Der findes rigtig mange forskellige tørshampooer og som alt andet, er nogle bare bedre end andre.

Jeg har testet Alterna Caviars udgave og nedenfor kan du se resultatet.

Alterna Caviar – en verden af luksus til dit hår

Billederne taler vist for sig selv :-) Til venstre ses mit hår inden jeg brugte produktet og til højre ses resultatet. Jeg synes forskellen er tydelig og viser, at produktet virker. Jeg inddelte mit hår i forskellige baner og dryssede derefter pulveret i, hvorefter jeg børstede mit hår igennem. Fordi jeg er mørkhåret og pulveret er hvidt, havde jeg lidt svært ved at få pulveret helt væk. Jeg tog derfor min føntørrer og brugte den kort til at blæse det overskydende pulver væk. Alt i alt en rigtig fin tørshampoo som holder hvad den lover. Den er ikke så voldsom at bruge, som dem der findes på spray, hvilket kan være en fordel for nogen. Jeg vil anbefale den til lyst hår, men synes også sagtens, at den kan bruges i mørkt hår.

Du finder tørshampooen lige her, hvor du også kan læse mere om produktet:

Alterna Caviar Repair Shampoo & Conditioner

Når det gælder hårvask er mine favorit produkter uden tvivl Repair fra Alterna Caviar. Det er ikke bare fordi, at dette indlæg omhandler Alterna Caviar - jeg ville til enhver vælge dette mærke. Jeg har brugt produkterne længe og jeg har været vild med dem, siden første gang jeg prøvede dem. Som jeg vist har skrevet et par gange nu, så giver de simpelthen bare mit hår dét ekstra fugt, som det har brug for, sammenlignet med andre mærker. Jeg bliver ofte spurgt, hvordan jeg får mit hår så blødt og glansfuldt og svaret er, at jeg går efter produkter, der er til skadet hår, som indeholder proteiner og som tilfører fugt. Fordi mit hår er meget skadet fra kemiske behandlinger, har det brug for ekstra pleje og det får det igennem disse proteinrige produkter fra Alterna Caviar.

Hvis du også ønsket at få livet tilbage i dit ødelagte hår, vil jeg helt klart anbefale dig at prøve disse produkter – du vil ikke fortryde det :-)

På billedet nedenfor til venstre ses mit hår inden vask og til højre ses det efter. Det er svært at vise forskellen på et billede, men hvis du ser bort fra mine slidte spidser, som virkelig trænger til at blive klippet, så håber jeg, at du kan fornemme hvor meget mere fugt og glans Alternas shampoo giver. På ingen af billederne har jeg brugt glattejern.

Du finder produkterne lige her:

Alterna Caviar – en verden af luksus til dit hår

Alterna Caviar Hårkur

Selv med den bedste shampoo og conditioner kan du ikke undvære en god hårkur. En hårkur er det eneste, som kan nå ind til selve hårets kerne og det er derinde håret skal genopbygges. Denne kur fra Alterna Caviar er virkelig lækker! Den indeholder proteiner, som gør håret ekstra blødt og glansfuldt, og du vil tydeligt kunne se og mærke forskellen. Den skal påføres efter du har skyllet din shampoo ud og inden du kommer din conditioner i. Start i spidserne og derefter i resten af håret (undgå at kom den i hovedbunden, da det hurtigt vil fedte). Jeg brugte en bredtandet kam som denne ghd Detangling Comb til at redde kuren godt ind i håret. Lad den virke i 5-10 minutter - gerne længere hvis du har tid, og skyld den derefter ud.

På billederne nedenfor ses et før og efter billede.

Alterna Caviar – en verden af luksus til dit hår

Det ses tydeligt hvor effektiv produktet er! Til venstre ses mit hår før kuren. Her er spidserne meget tørre og porøse, og trænger til mere fugt end det som min shampoo og conditioner kan give. Til højre ses mit hår efter kurbehandlingen. Det har fået glansen tilbage og hvad man ikke kan se på billedet er, at mit hår er virkelig blødt og meget nemmere at rede ud! Og så skal det også lige siges, at jeg ikke har glattet mit hår på nogle af billederne. (Imponerende hvad den kan gøre, ikk?!)

Alterna Caviar’s hårkur er en af de bedste kure, jeg har prøvet og jeg kan kun anbefale dig at prøve den :-)

Du finder produktet lige her:

Alterna Caviar Volume Shampoo & Conditioner

Som du nok har regnet ud, er jeg stor fan af Alternas produkter :-) Jeg er vild med min daglige shampoo og conditioner, som jeg skrev om tidligere og jeg har på nuværende tidspunkt ikke tænkt mig at skifte dem ud. Som den nysgerrige person jeg nu engang er, skulle jeg alligevel lige prøve volume serien – tænk nu hvis jeg gik glip af noget helt fantastisk ;-)

Min vurdering af produkterne er, at de er super gode. Jeg synes den giver mit hår mere volumen og jeg har fået følelsen af, at jeg har mere og fyldigere hår. Dog kan jeg ikke helt vænne mig til, at den ikke giver mit hår helt så meget fugt, som det er vant til at få og jeg synes derfor ikke, at det er den ideelle shampoo og conditioner for mig. Og det er vel egentlig også lidt for optimistisk at tro, at jeg kan få en masse fugt samtidig med, at mit hår bliver stort og flot. Det hænger vist ikke helt sammen :-)

Efter min vurdering er det den bedste shampoo og conditioner du kan købe, hvis du har kort og tyndt hår, eller bare sundt og naturligt hår som gerne må få lidt mere fylde. Men jeg tror desværre, at mit hår er for langt, ødelagt og tørt til, at jeg kan bruge denne serie!

Lyder det som en serie for dig, kan du læse mere om produkterne lige her:

Alterna Caviar Repair Lengthening Hair & Scalp Elixir

Som jeg har nævnt tidligere er mit hår meget skadet fra en masse kemiske behandlinger igennem tiden. Jeg vil derfor gerne pleje og passe det, så godt jeg kan og dermed også sørge for, at det nye hår, der vokser ud, bliver sundt og stærkt. Jeg er fornyligt startet med at bruge denne Repair Elixir fra Alterna Caviar som skulle give næring til både hår og hovedbund, og derved hjælpe håret på vej til at opnå den maksimale længde. Jeg synes den virker super lækker og den gør også mit hår blødere.

Jeg fordeler en smule rundt i mine hænder og påfører det derefter i hovedbunden og ud i længderne. Da jeg som sagt først er begyndt at bruge produktet for nylig, kan jeg desværre ikke give min fulde vurdering af produktet, men indtil videre synes jeg, at den virker super lækker og jeg kan kun anbefale dig at benytte en form for eliksir, hvis du ønsker et langt og sundt hår :-)

Læs mere her:

Alterna Caviar 10-in-1 CC cream

Hvis ikke du har fået læst mit tidligere indlæg om denne vidunder leave-in creme, så kan du finde den lige her:

Vil du have blødt og glansfuldt hår?

Kan afsløre at den er en must have! :-)

Follow
Louise Christensen

Hej, jeg er blogger her hos NiceHair og jeg glæder mig meget til, at holde dig opdateret med ærlige anmeldelser af diverse skønhedsprodukter. Jeg elsker at være kreativ, men er også meget perfektionistisk – så kun det bedste er godt nok. I øjeblikket er jeg i gang med min bachelor i international marketing og salg, og arbejder derudover med indretning og brugskunst.

Relaterede produkter

ghd Brush Detangling Comb
125,00 kr
89,00 kr
Loading...