Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 18% PÅ 8 LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

7 tips til smuk hud

Her er 7 gode tips til smuk hud. Det handler om din mad og dårlige vaner.

7 tips til smuk hud

1. Undgå solskoldning

80% af linjerne i huden opstår på grund af solens UVA stråler, da disse trænger ind i huden og påvirker cellefornyelsen samt kollagenproduktionen. Derfor anbefales det at bruge minimum solfaktor 20 både i ansigtet og på kroppen.

Her finder du produkter i vores sortiment med spf :
Produkter med spf

2. Hold dig fra sukker

7 tips til smuk hud

Sukker kan i for store doser skade cellerne i kroppen. Elasticiteten i huden løsnes og huden bliver mere slap. Stil derfor den søde tand med frugt, nødder eller the.

Se vores udvalg af urtethe her:
Urtethe

3. Pas på de dårlige fedtstoffer

De dårlige fedtstoffer som findes i eksempelvis junkfood og chips indeholder frie radikaler (disse er kemisk ustabile molekyler, som ødelægger det stof de kobler sig på), som angriber huden og også er årsagen til, at man slår ud og huden opleves grovere.

Køb løsningen her:
Pukka Chlorella

4. Kokosolie

Olien tilføjer næring og fugt til huden. Mange bruger kokosolie til at forebygge rynker.

5. Husk din søvn

7 tips til smuk hud

Da huden regenererer om natten, er det vigtigt at få 7 – 8 timers nattesøvn. Dette er også årsagen til, at det er vigtigt at fjerne makeup og påføre huden fugt, inden sengetid. Skulle du alligevel glemme din sengetid eller opleve en dårlig nattesøvn, kan jeg varmt anbefale:

Læs mere om produktet her:
MaskerAide All Nighter

6. Rygning er et no go

Frie radikaler (kemisk ustabile molekyler, som ødelægger det stof de kobler sig på) dannes i store mængder i eksempelvis cigaretrøg. Det vil sige, at du udsætter din hud for en stor mængde frie radikaler, når du ryger, som bidrager til ældning af huden. Hvis du ryger, er det derfor vigtigt at bekæmpe de frie radikaler med antioxidanter.

Køb produktet her:
Dermalogica Age Smart Antioxidant Hydramist

7. Drik vand

7 tips til smuk hud

Det er vigtigt at drikke halvanden – to liter vand om dagen, da dette fugter huden indefra og udrenser kroppen for affaldsstoffer. Hvis du glemmer at opretholde dit væskeindtag, kan du med fordel supplere med grøn the. Grøn the indeholder mange antioxidanter, som hjælper med at beskytte huden.

Find Pukka grøn the her:
Pukka Mint Matcha Green Te

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Loading...