Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINDST 20% PÅ HUDPLEJE!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

6 smukke flydende læbestifter

L’Oréal Paris har lavet de smukke Infallible Lip Paints, som er flydende læbestifter – dvs. at det er en slags lipgloss, men med samme høje farvepigmentering, som en almindelig fast læbestift.

6 smukke flydende læbestifter

Der er både lavet flydende læbestifter med et mat resultat på læberne, men også læbestifter med et glansfuldt resultat. Hvis læbestiften har et mat resultat, står der matte på produktet, og hvis læbestiften har et glansfuldt resultat på læberne, står der lacquer.

101 Gone with the nude (lacquer)

6 smukke flydende læbestifter

Det er, som navnet siger, en nude læbestift, det er som regel en farve, der går til de fleste forskellige makeuplooks og det meste tøj, da farven altid er meget neutral.

102 Darling pink (lacquer)

6 smukke flydende læbestifter

Det er en rødlig/pink farve, som er god, hvis man gerne vil have lidt farve på læberne.

103 Fuchsia Wars (lacquer)

6 smukke flydende læbestifter

Det er en pink, næsten neon pink, farve til læberne. Farven kunne være så smuk til sommer til en flot sommerglød, til de modige der tør gå med lidt farve.

204 Red Actually (mat)

6 smukke flydende læbestifter

Det er en postkasserød læbestift perfekt til en bytur i en smuk sort kjole! Altid en klassisk farve, man bliver nødt til at have i sin samling.

205 Apocalypse Red (mat)

6 smukke flydende læbestifter

Det er en bordeaux læbestift, perfekt til vinteren og efteråret, eller bare til dig der er vild med de lidt mørkere læber. Personligt synes jeg også, at en bordeaux læbestift er et musthave i sin samling!

207 Wuthering Purple (mat)

6 smukke flydende læbestifter

Det er en farve til de lidt mere modige, for af den her læbestift bliver dine læber helt lilla, dog super flot!

Læbestifterne er så lækre at have på læberne, de udtørrer ikke læberne, tværtimod så synes jeg, at de nærmest gør læberne ekstra bløde!

Find dem her: L'Oréal Paris Infallible Lip Paints

Follow
Kamilla Brun

Jeg hedder Kamilla, jeg er 22 år gammel og uddannet hår- og makeupartist. Jeg har været i beautybranchen i en del år nu, jeg har både arbejdet som salgsassistent i Matas og som makeupartist hos Mac. Derudover har jeg også lavet lidt freelance hår- og makeupartist arbejde. Jeg blogger hos nicehair.dk og på min egen blog kamillabrun.com

Loading...