Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

3 trin til sommerklar hud!

Her kommer 3 trin til en sommerklar hud.

3 trin til sommerklar hud!

Trin 1 – Skrub

For at gøre huden klar til solbadning (så du kan få den lækre sommerbrune farve), er første skridt at fjerne døde hudceller. Dette kan du gøre enten ved tørbørstning eller bodyscrub. (Tørbørstning kan du læse mere om her: Tørbørstning mod appelsinhud).

Selv foretrækker jeg at bruge bodyscrub, når jeg står i badet, da huden eksfolieres og fugtgives på samme tid. Dette sker ved hjælp af salt eller sukker, og olie. Jeg bruger i øjeblikket Badeanstalten Agurk og Mynthe Saltskrub.

3 trin til sommerklar hud!

Til ansigtet anbefaler jeg, at man bruger en anden løsning, som er beregnet til ansigtet. Min ultimative favorit til alle hudtyper, er John Masters Jojoba & Ginseng Exfoliating Cleanser.

3 trin til sommerklar hud!

Trin 2 – Fugt

Selvom du vælger en bodyscrub med olie, er det vigtigt at fugtgive huden yderligere, efterfølgende. Skrub af huden, sæbe, vand og sol er alle faktorer, som udtørrer huden, derfor vil jeg anbefale, at fugte huden med bodylotion.

3 trin til sommerklar hud!

Her finder du udvalget af bodylotion:
Bodylotion

3 trin til sommerklar hud!

Trin 3 – Beskyt

Huden er vores største organ, og det er vigtigt, at vi passer på denne. Så husk at bruge solcreme. En ting er, at det gør nuller naller at blive solbrændt, og du kan være rød i dagevis, noget andet er, at du beskadiger huden og øger risikoen for hudkræft. Kræftens Bekæmpelse anbefaler, at man bruger en håndfuld solcreme, til at smøre hele kroppen ind. Så ja, der skal bruges mere, end man lige tror. Der findes et hav af muligheder, så det gælder bare om at finde den rette, til dit behov og temperament.

Selv er jeg vild med COOLA Sport Sunscreen Spray Pina Colada SPF 30, da den er super nem at sprøjte på huden, svedsikker, er organisk med mineralsk solfilter og dufter herligt. Dog skal den løbende friskes op efter badning og ved længerevarende ophold i solen, ligesom alle andre solcremer.

3 trin til sommerklar hud!

Til ansigtet bruger jeg COOLA Mineral Face Sunscreen Unscented Matte Tint SPF 30, da denne ikke efterlader dit ansigt fedtet og shiny, men i stedet med et matte finish. Genialt!

Find flere solprodukter fra COOLA her:
COOLA Organic Suncare Collection

God tur i solen!

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

Loading...