3 produkter til dig på farten

Mangler du fugt, fylde eller tekstur? Eller døjer du med fedtet eller flyvsk hår? KMS har svaret til dig…

Nogle gange betyder størrelsen noget..

Disse tre produkter er ikke rejsestørrelser, men de har alle en overskuelig størrelse til en forlænget weekend, festival eller 14 dages ferie, og dækker diverse behov. Uanset om du har tørt, fedtet, flyvsk eller fladt hår. Med disse tre i tasken er du helgarderet og klar til turen.

Tørt hår?

KMS California HairPlay Dry Touch-Up er en spray til dig, der ønsker øjeblikkelig glans og pleje. Ofte virker mit hår tørt og har brug for et fugt-kick, hvilket denne spray giver! Super let shine spray, som gør, at den egner sig til alle hårtyper. Du bruger den i tørt hår, fra midten af længderne og ned til spidserne, hvilket giver et ekstra lækkert finish. Min favorit af disse tre, til at have med på farten.

Fedtet hår?

KMS HairPlay Makeover Spray er en tørshampoo, som kan bruges af alle. Den absorberer olie og hjælper med at opbygge volume, så to fluer med et smæk! Med denne kan du udskyde hårvasken en enkelt eller to dage, hvilket er genialt, hvis du skal på festival eller forlænget weekend. Rystes inden brug og sprayes i hårrøderne fra 10-15 cm afstand. Lad den sidde i fem minutter, inden du arbejder fingrene eller en hårbørste igennem håret.

Fladt eller flyvsk hår?

KMS Hair Play Playable Texture er en textur spray, som også egner sig til alle hårtyper. Den kan eksempelvis bruges til at restyle håret dagene mellem hårvask, til at give fylde eller hjælpe med at kontrollere flyvsk hår. Tynger og klistrer ikke, hvilket gør den ekstra velegenet til fint, skandinavisk hår. Super nem at arbejde med, da den kan bruges både i vådt og tørt hår! Dog opnås største effekt i tørt hår, hvilket er årsagen til, jeg synes, den egner sig til at have med på farten. På KMS’ skala har den en hold faktor 2 af 5 og glans faktor 2 af 5.

By Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, …

Follow

Få nye indlæg direkte på e-mail

Relaterede produkter

KMS HairPlay Makeover Spray 250 ml
Din pris 199,00 kr
KMS HairPlay Playable Texture 200ml
Din pris 199,00 kr

Nyeste

Føntørring uden smerter

Hvis du har langt eller tykt hår, eller måske gigt i håndleddene, kender du sikkert til smerterne ved at føntørre hår. Jeg har fundet en god føntørrer, der minimerer disse smerter!

Hårets redning til vinter

Få sundt og glansfuldt hår i vinterperioden ved at bruge..... Få svaret her

Relancering af det nye Rønsbøl

Vi har ventet længe, og nu skete det! Relanceringen af det danske hudplejemærke Rønsbøl er kommet!

Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt