Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 25% PÅ HELE SHOPPEN | 30% PÅ PARFUMER | VILDE DAGSTILBUD

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

3 oplagte julegaveønsker

3 oplagte julegaveønsker

Julen står for døren og siger du jul, så siger vi gaveæsker!

Hos Nicehair har vi fingrene i de lækre gaveæsker et utal af gange i løbet af dagen...for I er vilde med gaveæskerne, især op til jul! Så rigtig mange af de bestillinger vi sender ud hver dag, indeholder også en gaveæske.

Og vi forstår godt hvorfor! Gaveæskerne er alle pakket i en lækker emballage, indeholder ofte de mest populære produkter fra det givne mærke og så til særdeles fordelagtige priser, så du kan glæde dem du holder af med endnu mere for samme pris.

Vi har samlet tre af vores populære gaveæsker lige her, så du kan vælge den helt rette.

Gaveæske nummer 1

3 oplagte julegaveønsker

Clean For Men Classic Gift Set

Gaveæsken indeholder både en eau de toilette samt en deo-stick. Begge produkter er med en skøn let krydret og træagtig maskulin duft, fuld af energi. Duften kan bruges af mænd i alle aldre og ekstra bonus er, at produkterne ikke indeholder parabener og sulfater. Hvad mere kan man så forlange? :-)

Klik her og læs mere om Clean For Men Classic Gift Set

Gaveæske nummer 2

Bvlgari BVL II Gaveæske EDP 30 ml + 10 ml

3 oplagte julegaveønsker

Her får du den perfekte gave til kvinden der har alt! Gaveæsken indeholder to små parfumer på henholdsvis 30ml og 10ml.

Derudover er vi altså ret vilde med designet på produkterne, ingen tvivl om at de virkelig vil pynte på badeværelset og ved at lade produkterne stå fremme, husker vi også bedre at få dem brugt!

Læs mere om Bvlgari BVL's produkter her!

Gaveæske nummer 3

3 oplagte julegaveønsker

HH Simonsen® True Divinity Straightening Iron Marble

Marmor hitter lige nu, uanset om vi snakker boligindretning eller ja nu også glattejern. Med HH Simonsen True Divinity glattejernet får du et super effektivt glattejern, der glatter allerede ved første strøg og så ovenikøbet med et virkeligt cool look.

I gaveæsken medfølger en varmeresistent pose du kan putte glattejernet i straks efter du har brugt det. Derudover får du en pakke HH Simonsen hårelastikker samt en hårspray. Gaveæsken er også i det fineste marmor-look. Virkelig gennemført og lækker gave til hende der ikke går på kompromis med hverken design eller funktionalitet.

Se mere om HH Simonsen® True Divinity Straightening Iron Marble her!

Mere inspiration? 5 julegaveideer til kvinder

God fornøjelse med julegaveindkøbene

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Loading...