Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

1, 2, 3! Klar til dagen

Vinteren er over os, vækkeuret ringer og overskuddet kl. 6 om morgenen er måske ikke det samme, som det plejer. Derfor får du her tips, til en nem morgenrutine.

Første skridt

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream er en lifesaver her i vintertiden! Det er en fugtgivende og hypoallergenisk gel cream med et strejf af farve. Desuden er den silikone-, parabene-, olie- og parfume-fri. Den giver en mere jævn teint (hudfarve) og en frisk glød til din hud.

Det anbefales at bruge Bare Minerals Smoothing Face Brush, da denne sikrer en bedre dækkeevne, gør produktet mere drøjt end det er i forvejen og vigtigst af alt, sikrer at olierne og bakterierne fra dine fingre, ikke tilstopper porerne. Jeg vil altid anbefale at bruge en pensel til påføring af makeup. Jeg har brugt Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream i farven ”birch”.

1, 2, 3! Klar til dagen

Ovenstående billede viser før og efter makeup.

Bryn! Altid bryn!

På billedet nedenfor kan du se min fremgangsmåde, til at optegne mine bryn. Jeg starter med at tegne med ønskede form og fylder derefter ud. Brow artiste sculpting pencil er super nem at arbejde med og har en bryn børste i den anden ende, til at frisere hårene i den rigtige retning. Jeg har brugt farven ”blonde”.

1, 2, 3! Klar til dagen

”I woke up like this”

Dit hår behøver ikke at være super stylet og varmebehandlet, for at se lækkert ud. Selv er jeg velsignet med et krøllet-bølget-ish hår, som lever sit eget liv. Så nogle dage, må man bare acceptere, hvad mor og far har givet en, og få det bedste ud af det. Min måde at håndtere dette på, er ved at give håret en dosis Label M. Texturizing Volume Spray, kaste det bagud og ud af døren.

1, 2, 3! Klar til dagen

Og som I kan se på det første billede, giver den meget volume! På den jeg-kommer-lige-fra-stranden-og-er-super-casual-på-den-lækre-agtige måde.

1, 2, 3! Klar til dagen

Disse produkter er blevet brugt:

1, 2, 3! Klar til dagen
Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

Bare Minerals Brush Smoothing Face
320,00 kr
289,00 kr
Loading...