Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 10%

MÀDARA Duo Set Masks (U)

299,00 kr
269,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

MÀDARA Duo Set Masks er en lille gaveæske indeholdende 2 fantastiske ansigtsmasker. Maskerne er med til at holde huden ren, samt at give huden en frisk og levende udstråling. Produkterne er økologiske og uden parabener. Sættet indeholder:

Brightening AHA Peel Mask (60 ml): Dette er en yderst effektiv maske, som er med til at rense huden og holde den frisk og velplejet. Den eksfolierer huden og fjerner døde hudceller, på grund af indholdet af frugtsyre. Den reducerer samtidig den synligheden af grove porer. Masken kan bruges til alle hudtyper, dog skal man være forsigtig ved en meget sart eller hypersensitiv hud. Påføres på afrenset hud, samt lad den virke mellem 3 og 10 minutter (ved meget fedtet hud, lad den virke 15 min), skylles af med vand. Kan bruges 1-2 gange i ugen.

Ultra Purifying Mud Mask (60 ml): En dybderensende maske, som effektivt renser i porerne. samt absorberer overskydende talg og fedt fra hudens overflade. Den har en opstrammende virkning og reducerer synligheden af grove porer og spor efter akne. Efter brug vil huden fremstå frisk og med en naturlig smuk udstråling. Masken er god til en kombineret og fedtet hud, og anbefales ikke til en meget sart eller hypersensitiv hud. Bruges på afrenset hud, masseres blidt ind i huden, lad den virke 5-10 min, skylles af med vand. Bruges 1-2 gange om ugen.

Find mere fra dette mærke:
Loading...