Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ ELEKTRONIK // 10 MÆRKER MED 25-50%

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 35%
Gratis fragt!

M2 Beauté Eyelash Activating Serum Gift Set (Limited Edition)

769,00 kr
499,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

M2 Beauté Eyelash Activate Serum Gift Set er en fantastisk gaveæske til dem, der ønsker smukke og fulde finner. Forkæl dig selv eller en af disse smukke gaver, giv øjenvipper intensiv pleje og gør det muligt at få de smukkeste dødelige øjne.

Sættet indeholder:

  • M2 Beauté øjenvipper aktiverende serum 2 ml
  • M2 Beauté 3 ser sort nano mascara 6 ml - 3 forskellige børster

M2 Beauté øjenvipper aktiverer serum 2 ml: er et vidunder for stærkere, længere og længere fullere finner. M2's vippeserum indeholder det stærkt aktive MDN, som stimulerer øjenvippernes naturlige vækst, mens biotin (Vitamin B7) styrker øjenvipperne og forlænger øjenvippernes liv. Ud over at gøre øjenvipper længere, smalere og stærkere, vil det i nogle tilfælde resultere i mørkere øjenvipper med en mere harmonisk bue. Efter kun 6-8 uger begynder du at se resultater, og efter 16 uger får du de bedste resultater. Anvendelse: Anvend som flydende eyeliner langs toppen. Påfør en gang om dagen - helst om aftenen på ren hud.

M2 Beauté 3 ser sort Nano Mascara 6 ml: er en meget speciel mascara, der nærer øjenvipper. Årsagen til, at øjenvipper er næret med denne mascara er indholdet af tranebær, gotu cola og lakridsrød ekstrakt, som giver et optimalt resultat hver gang. Den er lavet med en særlig nanoteknologi, der sikrer en maksimal koncentration af sorte farvepigmenter og en perfekt konsistens. Denne mascara er meget speciel, fordi der er 3 forskellige børster, som du kan ændre afhængigt af dit udseende. Børsterne kan hurtigt og nemt udskiftes med et innovativt kollektionssystem, og de tre mulige udseende er: Naturlig, Elegant og Spektakulær, og pakken viser børsterne, der udgør de forskellige udseende. Må ikke snyde for muligheden for at prøve en fantastisk mascara! Anvendelse: Anvend med langsomme streger fra rod til spids. Gentag dette indtil det ønskede resultat er opnået. Udskift børsterne efter behov

Find mere fra dette mærke:
Loading...