Fri fragt ved køb over 99,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

99 KR'S MARKED + FRI FRAGT V. KØB OVER 99,-*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Z.One Concept

Z.One Concept

Viser 6 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Typer
Føntørrer
Glattejern
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Anderledes, nytænkende og innovative hår- og stylingsprodukter. Italiensk oprindelse:

 • Z.One Concept er opfundet i 1999 af italieneren, Ivano Panzeri. Produkterne blev ret hurtigt anerkendt for at være nogle af de mest konkurrencedygtige i Europa indenfor såvel, kvalitet, som nytænkning.
 • Det italienske koncept, der er kombineret med den amerikanske teknologi, hører til blandt de bedste på det internationale marked. Z.One Concept er bedre kendt for sine hår- og stylingsprodukter...men de markedsfører også nogle fremragende stylingsredskaber.

Dansk lancering

 • Jens Peter Rokkedal og Thomas Lundstrøm er mændene, der har introduceret Z.One Concept til de danske frisører og skønhedssaloner.
 • Deres hovedkontor ligger i Ålborg og det er herfra, de sælger ud til hele Danmark.

Målet

Målet med Z.One Concept er - kort og godt - at være blandt de bedste i branchen...og til stadighed at udvikle sig.

Filosofien

Missionen er...at Z.One Concept skiller sig ud fra mængden ved at være anderledes og ved at give kunderne en oplevelse, der ikke tilbydes andre steder.

Miljøvenlige produkter

 • Produkterne indeholder ingen parabener og sulfater, og er pakket i genbrugsmaterialer.
 • Priserne er er forbrugervenlige, tiltrods for, at miljøvenligt ofte koster kan komme til at koste mere på grund af de mere komplicerede processer.

Z.One Concept produkter hos Nicehair.dk

Når du klikker på mærket, Z.One Concept, på Nicehair.dks hjemmeside, vil du opleve, at der kommer forskellige stylingsredskaber frem på siden. Disse redskaber er designet til at være skånsomme mod dit hår, når du enten glatter, krøller eller tørrer. Håret syner sundt og glansfuldt - Stylingsresultatet holder længe og forebygger anti-frizz. Stylingsredskaberne gør det jo ikke alene. Det er derfor ikke uden betydning, hvilke produkter du vælger til dit hår. Jo bedre tilpassede stylingsprodukter, desto bedre resultat...naturligvis!!!
Vi har flere produkterserier fra Z.One Concept...
Hovedserien er Milk_Shake med det gavnlige mælkeprotein, som er kendt for at benytte kraft og skønhed fra naturen i sine produkter. Så lækker duft og udseende, at du helt får lyst til at spise det...og så mild, at du faktisk sagtens kan gøre det! System 4 fra Sim Sensitive-serien er også en af de meget populære serier fra Z.One Concept, som Nicehair har valgt at satse på. Hårprodukterne til særligt sensitivt hår og hovedbund. Smækfyldt med naturens egne vidundermidler!

Simply Zen er spa og wellness følelse til både dit hår og din hovedbund. De naturlige ingredienser er målrettet behandling til blandt andet udfordringer, som...

 • tør og sensibel hovedbund.
 • Psoriasis.
 • skæl.
 • hårtab.
 • fedtet hår og hovedbund.
 • kur og pleje af håret.
  Simply Zens nøgleord er ENKELTHED, RENHED OG NATURLIGHED! Vejen til fantastisk hårpleje går blandt andet gennem sanserne ved hjælp af aromaterapi med æteriske olier og botaniske ekstrakter. Dette giver, efter Simply Zens mening, ro, glæde, velvære og harmoni. Zen handler om indsigt...jo mindre, du ser, desto mere ser du!

Z.One Concepts forskellige produkter er anbefalelsesværdige på grund af høj kvalitet opbygget af sanselighed, sensitivitet og ansvarlighed. Har ovennævnte vakt din nysgerrighed og interesse, så udforsk gerne Z.One Concept nærmere på Nicehair.dk.

Z.One Concept - LOVED EVERYWHERE!

Loading...