Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 20% PÅ AL ANSIGTSPLEJE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Hot Spot

Viser 4 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtsmakeup
Blush/ Rouge
Makeup Pensler
Eyeliner Pensel
Indhold
Mineral Makeup
Parabenefri
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Løs
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Hot Spot

Youngblood - Hot Spot

Her har vi skabt en kategori, hvor du kan finde lækre Youngblood makeup produkter til en super skarp pris. Derudover har vi sammensat forskellige pakker, så du let kan købe makeup produkter, til et bestemt look.

Youngblood Mineral makeup er 100 % rene, naturlige mineraler, som er fremstillet ved en speciel proces, som sikrer at mineralernes plejende egenskaber bliver bevaret, så de giver en perfekt og vægtløs dækning. Youngblood passer perfekt til alle aldre og smelter naturligt sammen med alle hudtyper også sensitiv hud. Youngbloods produkter indeholder naturlige farvepigmenter i makeuppen sikrer at makeuppen passer til alle hudtyper, og blender sig naturligt ind i huden. Youngbloods mineralske makeup produkter giver huden lov til at ånde og virker naturlig på huden, frem for traditionel makeup, der let kan lægge sig som et lag på din hud, så den ikke kan ånde. Med Youngblood mireralsk makeup kan du selv bestemme om du vil have en let dækning, medium dækning eller intens dækning. Du kan let opbygge makeuppen i flere lag, for maksimal dækning. Generalt er makeup produkterne meget drøje i brug og der skal derfor kun bruges en lille mængde af gangen, for at opnå den ønskede dækning.

Youngblood produkterne er utrolig lette at bruge og lægger naturligt på huden hele dagen, uden at sætte sig i "kager". Huden bevares smuk og sund selv i varme, fugt og kulde. Så uanset om du er på kontoret eller til træning vil din hud se perfekt, sund og fejlfri ud. Yongblood er helt fantastiske, profesionelle og luksuriøse makeup produkter man nødigt vil undvære, når de først er afprøvet.

Alle Youngblood produkter er uden parfume, parabener og andre stoffer, som kan irritere huden. Produkterne er blevet så populære på grund af den luksuriøse kvalitet, som er mild og sund for din hud.

Loading...