Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ AL MAKEUP OG HUDPLEJE | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Waves
Viser 11 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Natcreme
Skintonic/ Toner
Kropspleje
Bodylotion
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Håndsæbe Flydende
Hårpleje
Conditioner
Shampoo
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Renseservietter
Hudtype
Alle Hudtyper
Hårtype
Alle Hårtyper
Indhold
Silikonefri
Produktegenskaber
Beroligende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Waves - produkter til hverdagsbrug

Waves er hud- og hårplejeprodukter, udviklet med stor inspiration fra naturen, og med henblik på at pleje og beskytte alle hudtyper, og indeholder en mild duft.

Velvære hver dag

Waves er hverdags velvære- og livsstilsprodukter, kreeret til at forkæle den enkelte forbruger hver dag. Waves har gjort sig umage med at udvikle produkter, der indeholder naturlige olier og marineekstrakter, som nøje er udvalgt for deres egenskaber. Alle Waves produkterne er rige på fugtighedsboostende aminosyrer, marine sukker arter og havvandskoncentrat, der samlet hydrerer huden, og efterlader den gennemfugtet hele dagen. Serien indeholder følgende produkter:

  • Waves Everyday Make-Up Remover, renser nænsomt make-up i dybden, og afhjælper især problemer i forbindelse med tør hud. Kan med fordel bruges som renseprodukt, hvis man lider af uren hud, såsom akne.
  • Waves Everyday Cleansing Water anvendes til at rense huden i dybden, og ved hjælp af Bambus Olie, renses porerne dybt, og efterlader huden blød og uden en klistret fornemmelse.
  • Waves Everyday Face Cream indeholder naturlige olier fra vindruekerner, abrikoskerner samt Shea butter, rig på vitaminer og mineraler. Produktet er skabt til at gennemfugte huden hele dagen, og kan med fordel bruges både morgen og aften. Derudpover indeholder den et Rovisome som hjælper med at reducere tegn på rynker.
  • Waves Everday Hand Soap plejer huden med Aloe Vera, som naturligt bidrager til at holde huden sund og og er samtidig med til at hele tørre områder i dybden.
  • Waves Everyday Hand Cream er en let håndcreme, som ved brug af Shea Butter, fugter hænderne i dybden. Håndcremen indeholder Allantoin som fjerner døde hudceller, og mindsker sprækker og revner.
  • Waves Everyday Shampoo renser håret i dybden, uden at skade håret. Produktet bidrager til at reparere ødelagte hårfibre, og efterlader håret skinnende og forstærket.
  • Waves Everyday Conditioner blødgør håret i dybden efter brug af shampoo. Conditioneren er især god til tørt hår, og har en beroligende effekt på hovedbunden. Produktet indeholder Aloe Vera og vitamin, der giver håret glans.
  • Waves Everyday Shower Gel kan med fordel bruges hver dag, til at vaske kroppen i. Produktet indeholder Aloe Vera, der naturligt beroliger huden.
  • Waves Everyday Body Lotion er en let creme til kroppen, som hurtigt absorberes i huden, og som holder huden fugtet.

Waves Everyday hos Nicehair.dk

Waves Everyday er udarbejdet af folkene bag Nicehair.dk, og skabt på en bred vifte af know how, indenfor hud- og hårpleje og udviklet til dagligdagens udfordringer. Produkterne er skabt til den almene befolkning, med brug af naturlige ingredienser, og med effekten i højeste prioritet.

Waves - Everyday beauty

Loading...