Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP OG HUDPLEJE | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Vichy
Vichy
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

"Intet er umuligt" er Vichys ønske. Du kan opnå den perfekte hud uanset din livsstil og alder. Vi fører et stort udvalg af hudpleje fra Vichy Laboratories som du kan få til en af danmarks skarpeste priser. Vichy er et af verdens mest luksuriøse hudplejebrands, som normalt også forhandles af landets apoteker pga. den fantastiske virkningsgrad.

Vichy bruger unikke formler, sammensat af de grundlæggende principper fra den seneste teknologiske viden. Vichys produkter har alle fugtgivende, kosmetiske, lækre og nærende egenskaber, hvor dermatologiske og hightech ingredienser kombineres på bedste vis. Vichy er ren velvære til huden, både i form af skønne synlige resultater og dejlige duftaromaer og silkebløde cremer. 

Huden bliver i dag konstant påvirket og det er vigtigt at tilføre huden masser af pleje. Med Vichy styrkes hudens sundhed, så den kan holde på fugt og næringsstoffer, dette gør det nemmere at opnå en smuk, ideel og lækker hud. 

Vichy blev skabt af Dr. Prosper Haller i 1931. Dr. Prosper Haller var hudlæge og medicinsk direktør for et termisk behandlingscenter i Vichy by i Frankring. Dr. Prosper Haller skabte Vichy ud fra dermatologiske principper og var den første til at skabe produkter til flere forskellige hudtyper. I dag er Vichy produkterne en unik kombination af dermatologiske ingredienser og Vichy Termalsk kildevand. Vichy Termalsk kildevand er naturskabt i vulkanerne i Auvergne og er sprængfyldt med gode mineraler. Kildevandet er pga. sine dermatologiske egenskaber vejen til skønhed. Kildevandet er fyldt med gode mineraler som virker beskyttende, beroligende, regulerende, energigivende, fugtgivende og tilfører ilt til cellerne. Historien om kildevandet stammer helt tilbage fra det første århundrede f.Kr. hvor kilden blev benyttet af romerne. Allerede i denne tid blev man klar over kildens fantastisk beroligende og afslappende egenskaber. 

Lad drømmen om den perfekte hud med Vichy Laboratories gå til virkelig og køb dine Vichy produkter billigt her

Loading...