Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ AL ANSIGTSPLEJE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Ultron
Viser 1 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Typer
Crepjern
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Ultron

Ultron er en serie af elektroniske apparater til styling af håret. Hos Nicehair har vi et bredt udvalg af elektronik til håret, og her er Ultron et af de populære mærker.

Hvad er Ultron?

Topmærket Ultron er synonym med højteknologisk design, sofistikeret ergonomi og professionel brugerkomfort. Ultron er kendt for sin kontinuerlige introduktion af innovative produkter, og garanterer elektriske apparater, som lever op til den professionelle stylists krævende standard. Fra keramiske glattejern og kraftige hårtørrere til professionelle hårtrimmere. Ultron startede tilbage i 2002, og er siden da kun vokset og vokset, og i dag distribueres de skønne produkter verden over. Hvis du er til lækre styling apparater, og ikke går på kompromis med kvaliteten, så kunne Ultron være et mærke for dig!

Glattejern, fladjern eller styler - kært barn har mange navne

Et glattejern har ikke kun til opgave at glatte håret. Det bruges nemlig også til at lave bølger, fald og krøller. Mulighederne er mange, derfor bliver glattejernet nu i oftere grad kaldt et stylingjern. Mange fladjern er med fleksible varmeplader, der følger håret retning, derved undgår du små hak og knæk i håret, når du laver krøller og fald. Det handler om lige at finde teknikken i det, men se f.eks. nogle af vores mange blogindlæg omkring det. Se her hvordan laver man bølger med et glattejern eller se her hvordan du laver krøller

Tip: Husker du en rengøre dit glattejern efter brug? Et lille fif kan være at tørre det over med et stykke køkkenrulle med sprit, når det er næsten helt koldt. Dette gør at eventuelle stylingprodukter, som sætter sig på glattejernet, ikke når at sætte sig fast, og man holder derved sin styler ren.

Pleje til dine elektroniske apparater

Udover at Ultron laver nogle virkelig skønne styling apparater, så har de også produkter, som er lavet til at pleje dine apparater, så levetiden kan forlænges. Vi er som regel gode til at passe på vores hår med varmebeskyttende produkter, når håret skal krølles eller glattes, men husker vi at passe på vores apparater også? Det er måske de færreste, der gør det, men hvis man gerne vil have en lang levetid på de elektroniske apparater, anbefales det at passe og pleje dem. Især apparater som skæg- eller hårtrimmere kræver lidt ekstra opmærksomhed. For at dit apparat kan yde sit bedste, skal du sikre dig at apparatet er grundigt rengjort efter brug, at alt hår er fjernet og at alle rengjorte dele er helt tørre Det er vigtigt at oliere selve bladene - dette betyder, at bladene kommer til at bevæge sig uhindret, og er samtidig med til at holde bladene skarpe i længere tid. Smøremiddel er desuden medvirkende til at bladene klipper jævnt og forhindrer friktion, som kan føre til overophedning. Ved at smøre sin trimmer ofte, fremmer man en ren og præcis klipning, og samtidig forlænger man levetiden på apparaterne. Ultron har derfor udviklet produkter til dette formål.

Husk at vores dygtige kundeservicepiger altid sidder klar ved telefonen og mailen, til at besvare alle de spørgsmål, som der måtte være. Og vi har både kosmetologer og frisører ansat til at guide jer til de rette produkter indenfor både hårpleje, makeup og hudpleje.

Loading...