Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

30% PÅ LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

touchland
touchland
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

touchland

Fra tanke til handling:

Det hele startede i Barcelona i 2010. Grundlægger og CEO for Touchland, Andrea Lisbona, fik den tanke, at hun ville revolutionere den almenkendte håndsprit-industri. Hun var fast besluttet på at tage håndhygiejne til nye højder. Hun samlede derfor et unikt team af visionære og innovative personer med virkelig gode fornemmelser for, hvad der skulle til for at fremstille håndsprit produkter, der på alle måder kunne stå distancen...og mere til...i forhold til andre lignende produkter. Touchland beviste dette, da de i 2017 indtog New York med storm med deres opgradering af sanitetsoplevelsen.

Navnet:

Virksomheden valgte navnet Touchland, fordi de mente, det repræsenterede måden, hvorpå de gerne ville gøre indtryk på og forskel i hele verden. Touchland blev skabt til at give mennesker den nødvendige styrke og frihed til på frygtløs vis at interagere med hinanden.

Ingredienser og virkning:

Touchlands kvalitets håndhygiejneprodukter indeholder Aloe Vera, essentielle olier og flere urter og plantedele, der er til gavn for huden. Disse ingredienser er kombineret med Ethyl alkohol, der er velegnet til at dræbe baktier og uegnet til at drikke. Den populære håndsprit er hurtigt absorberende og efterlader dine hænder bløde, rene og friske.

Fakta og filosofi:

Den mest enkle måde at tage vare på din sundhed er faktisk at sørge for, at dine hænder er rene. WHO og CDC har lavet et estimat på, at ca.80% af smitsomme sygdomme overføres via hænderne. Det er netop derfor Touchland er så dedikerede til at skabe den bedste håndhygiejne oplevelse for alle gennem smukt design, bæredygtighed og veludtænkte løsninger. Vand er den mest begrænsede ressource, og hver gang du vasker hænder med vand og sæbe, så bruger du omkring 2 liter vand. Touchland leverer et holdbart og effektivt alternativ til den traditionelle måde at rense hænderne på. Touchland anser sig selv for værende Game-changers. Forstået på den måde, at deres produkter forårsager en betydningsfuld ændring i udviklingen af sygdomshæmmende produkter. De tror på, at hygiejne skal være sjov, bekvem, smart og glædelig. Med udgangspunkt i dette, udfordrer Touchland hele tiden sig selv i at skabe løsninger, der redefinerer måden, hvorpå du kan tilgodese din sundhed. Løsninger, der ikke kun har et praktisk formål, men som også bringer glæde og forbedrer dit liv.

Touchlives:

Touchland vil gerne gøre en positiv forskel i verden, derfor har de lavet en social kampagne, hvor de dedikerer 5% af deres overskud til projekter, der udvikler vandløse hygiejneløsninger i Afrikanske lande, hvor vand er en mangelvare. Samtidig promoverer de vigtigheden af god håndhygiejne rundt om i skolerne. Når først en landsby er kommet med i Touchlands projekt, så er det i al den tid, det kræver for at gøre området sundere.

Touchland findes i følgende varianter:

  • Neutral
  • Vanilla Cinnamon
  • Watermelon
  • Aloe Vera
  • Lavender
  • Forest Berry
  • Mint
  • Citrus

Nicehair og rene hænder:

Touchland er at finde på hylderne hos Nicehair.dk. Vi byder altid velkommen til bæredygtighed og innovation. Touchland håndsprit er velvære lige til at tage med i lommen. Touchland holder dine hænder bakteriefrie, duftende og bløde. Produkterne er lavet i et moderne design, forskellige dufte og med omtanke for din sundhed. Dette brand er for livsnyderne, de design-passionerede, de omsorgsfulde sjæle, de ultimative nørder, de miljøbevidste og oplevelses-entusiasterne. Det er også for dem, der gerne vil gøre tingene ukomplicerede og for dem, der er på udkig efter noget anderledes. Ligesom Touchland vil Nicehair.dk altid gøre sit ypperste for at leve op til jeres forventninger i enhver henseende. Vi deler samme passion for at være de bedste for dig. Klik på de enkelte Touchland produkter på Nicehair.dk og find det, der falder i din smag. Vores altid hjælpsomme kundeservicemedarbejdere sidder klar ved både telefoner og skærme, i tilfælde af, du skulle få brug for dem.

Touchland – Den nye generation af håndsprit.

Loading...