Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SUPER WEEKEND! | 30% PÅ 20 MÆRKER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
The Perfect V
The Perfect V
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

The Perfect V er en lille serie med produkter, som er specielt udviklet til at holde kvinders "V" i form. De fleste bruger en masse produkter både til håret og ansigtet og kroppen, men der er et bestmet område, som ofte bliver overset, og det vil The Perfect V gerne lave om på. Rigtig mange vokser eller barberer sig, men husker man så at pleje huden efterfølgende? Huden omkring underlivet er mere fin og tynd end på resten af kroppen, så derfor er det rigtig vigtigt, at vi passer og plejer huden "dernede".

Hvad er The Perfect V?

Disse produkter er udviklet for din skønheds skyld. De er med til at forynge, forbedre og forskønne "V'et", og er derfor PH-balanceret og er testet af både dermatologer og gynækologer - ren skønhed og uden parabener. Serien er af lækre produkter, som indeholder ingredienser som multebær, havtorn, tyttebær, hyldeblomst og blåbær, og det er både opfriskende, anit-aging og plejende produkter. Serien omfatter blandt andet en plejende creme til underlivet, et serum som plejer og opstrammer, vådservietter, renseskum og en nænsom scrub. Det er absolut luksus hudpleje, der er sammensat og produceret til at holde dit underliv i topform.

Hvem står bag?

Grundlæggeren og idéskaberen bag The Perfect V er en kvinde ved navn Avonda Nelson Urben, som har været i skønhedsbrancen i mere end 20 år. Hun har som marketingschef været med til at skabe og bygge mærke som Revlon og L'Oreal op, men da en jobmulighed dukkede op for at få hende og hendes familie væk fra det travle New Yorker liv, slog hun til og flyttede til Danmark. Her skulle hun til at lære et helt ny miljø at kende og skulle lære at tilpasse sig den nordiske kultur. Her blev hun fortryllet af den ubekymrede tillid som kendetegner den skandinaviske kvinde, og tænke:" Hvis bare jeg kunne komme dette på flaske".

Dette ledte til, at hun fandt ud af, at der manglede luksuriøse produkter, som var skabt til forkælelse af "The V". Flere og flere benytter sig af profesionelle behandlinger som voksning, epilering, laserbehandlinger og barbering, og når man forlader salonen, tænker man ikke over at pleje området indtil næste salonbesøg. Derfor besluttede Avonda at smide sine egne hæmninger ved at skabe en helt produktlinje til skønhedspleje specielt til underlivet og dette skulle senere blive til The Perfct V.

Med på "V" bølgen

Hos Nicehair er vi stolte af at kunne præsentere denne særlige serie af produkter, da vi er sikre på, at det er produkter, som vil komme mere og mere i fokus - og godt for os kvinder. For når vi er så gode til at pleje vores ansigt, krop og hår, hvorfor så ikke lige tage den sidste del med, så vi for alvor kan føle os som de gudinder vi jo er!

Loading...