Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
TEMINISTERIET
TEMINISTERIET
Viser 1 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Kosttilskud
Te
Køn
Til Voksne
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

TEMINISTERIET Eksklusiv økologisk te

Østen møder skandinavien: Var du klar over, at vi i Danmark har et TEMINISTERIET? Dette Ministerie har intet med politik at gøre, men handler om velvære, sansning og god stil. TEMINISTERIET har sin oprindelse i Malmø i Sverige, mens inspirationen er hentet i Østen. Den ene af koncept-udviklerne er opvokset i Taiwan og kom til Skandinavien med et brændene ønske om at sætte sin viden om te i spil på en utraditionel og kvaitetesbevidst måde. Det passionerede og nytænkende designerteam ønskede at lave en kombination af østens velkendte gamle te-traditioner, samt skandinavisk minimalisme, design og æstetik TEMINISTERIET kom på det danske marked i starten af 2017 og findes idag mange steder verden over. De tre teserier; TEMINISTERIET, SUPERTEA & Ayurveda er unikke og yderst velsmagende med hvert sit twist. Teen er udviklet og produceret med omhu og der er tænkt over hver eneste detalje, smag og design. Der tales til dine sanser og det farverige skandinaviske design pynter på hylderne i dit hjem og i butikkerne. TEMINISTERIET får håndplukket deres økologiske te i, såvel Japan, som Sydafrika, hvilket blandt andet gør teen helt speciel, fin og ren.

Ayurveda te: Yurvada er en traditionel sundhedsvidenskab fra Indien, som peger på en bevidst og kontrolleret livsstil. Den holistisk tilgang til krop, sind og sjæl betragtes, som vejen til et langt liv i balance. Ayurveda te fra TEMINISTERIET bygger på den gamle ayurvediske tradition, der er tilpasset menneskets behov og trivsel. TEMINISTERIET forskellig te, i den ayurvediske serie, er hver især produceret ud fra, hvordan man opretholder den rette balance i kroppen. Ayurveda te er baseret på lakridsrod, som er rig på antioxidanter og b-vitamin. Ayurveda te er både kraftig og smagsfuld på en sød og rund måde. Ayurveda teen sælges i unikke brune glas, der passer flot ind i den skandinaviske indretning.

Superte og superfood: Supertea fra TEMINISTERIET indeholder superfoods. Det vil sige, at indholdet er sammensat af den økologiske håndplukkede te og råvarer, der gavner, såvel krop, som sjæl. Superfood er helt oppe i tiden lige nu og betragtes, som det nye sort. Konceptet handler om kost, der anses for at være mere beskyttende og heldbredende for kroppen, end mange andre fødevarer. Superfood-kategorien dækker over fødevarer, der findes i naturen og som indeholder et væld af antioxidanter, vitaminer, mineraler, proteiner og mange andre essentielle næringsstoffer, som vi mennesker har brug for og som vi ikke selv kan danne.

Nicehair.dk stemmer JA til TEMINISTERIET: Nicehair.dk går ikke af vejen for at stemme JA til et godt og originalt koncept, der kan levere varer af høj kvalitet og som samtidig giver en sanselig oplevelse. Vores kunders fysiske og psykiske velvære har stor betydning for os og vi går derfor også efter af finde de absolut bedste produkter til formålet. Vi har derfor håndplukket to ud af de tre serier, som TEMINISTERIET producerer. Gå ind på vores hjemmeside og klik dig frem til netop den te, du har brug for. Udover at være helt forrygende te, der gavner din sundhed, så er der ligeledes smæk på farverne. Teen er pakket stilfuldt i emballage, der fryder øjet og lyser op på selv den mest grå og kedelige dag. Husk, at Nicehair.dk har lynhurtig levering og at fragten er gratis, hvis du selv kan hente din bestilling i vores Nicebeautybutikker i Esbjerg og Kolding.

TEMINISTERIET - MERE END BARE TE

Loading...