Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SHAMPOO, CONDITIONER OG HÅRKURE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Tangle Mouse
Tangle Mouse
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Tangle Mouse hedder en af de bedste hårbørster på markedet.

Manden bag børsten er Thomas Trontveit Jensen, som er uddannet frisør på teknisk skole i Aalborg i 1998. Han er tidligere salesmanager hos idHAIR Company A/S og nuværende CEO og grundlægger af TronTveit Aps.

Tycho Lanzaat, som ejer Kappershandel, er TronTveits samarbejdspartner. De stiftede Tangle Mouse International B.V, som er hovedsædet og firmaet, der står for Tangle Mouse. TronTveit ejer idag 50% af dette firma. Tycho Lanzaat´s rolle har blandt andet været at opsætte firmastrukturen og sørge for produktbeskyttelse. Tangle Mouse designet er patenteret i såvel EU, som i Kina.

TronTveit Aps. blev grundlagt i 2010 og er idag en succesfuld sparrings- og samarbejdspartner for professionelle frisører, kosmetologer og hudplejere, samt flere webshops i såvel Danmark, som i udlandet. TronTveit er blandt andet kendt for produktet - TronTveit Attitude hårvoks - som har markedets stærkeste voks..ROCK SOLID..se mere herom på Nicehair.dk.

Tangle Mouse kan benyttes i alle hårtyper

Kun få år efter grundlæggelsen, købte TronTveit sig ind i det finske firma, Stibio OY, hvilket nu markedsfører sig, som Trontveit Finland. Den finske direktør, Jarmo Rehnberg, har mere end 20 års erfaring i branchen. Trontveit er kendetegnet ved at gå sine egne veje via innovative tiltag. Tre ord, der beskriver virksomheden rammende er - Forbedring, forandring og fremsynethed. Og det er netop her Tangle Mouse kommer ind i billedet... Tangle Mouse er den smertefrie løsning, når dit eller dit barns hår er et stort virvar af sammenfiltret hårstrå. Børsten er inspireret af Apple Mac computermusen og ergonomisk designet til at ligge godt i, såvel højre, som venstre hånd - uanset størrelse på din hånd - hvilket netop har været en vigtig faktor for de professionelle frisører. Denne type børste er ganske let at arbejde med og kan benyttes i alle hårtyper, længder og strukturer - vådt, som tørt. Specielt er den egnet til langt og krøllet hår, samt afrohår og extentions.

Tangle Mouse har helt unikke børster, der sidder forskudt og i tre forskellige længder, hvilket gør, at børstens pigge flekser og derfor ikke hænger fast i dit hår. På grunde af de forskellige børste-længder, er Tangle Mouse yderst effektiv til at skabe fylde i dit hår. Du kan blot inddele det i sektioner og "Back combe".

Tangle Mouse hiver ikke i dit hår eller beskadiger det

Denne innovative børste hiver IKKE dit hår ud eller beskadiger det. Der er desuden taget højde for, at en eventuel sart hovedbund ikke pådrages sår af nogen art. Samtidig efterlades dit hår både blødt og glansfuldt. Den konkave form sørger for, at børsten tilpasses hovedbunden og på grund af den nænsomme behandling, kan du med fordel anvende Tangle Mouse til en dejlig hovedbundmassage. Slut med skrig og barnegråd under friseringen...dit barn vil elske at få børstet hår og hovedbund med denne fantastiske børste.

Tangle Mouse børsterne er lavet i et lækkert og enkelt design af plastik. Plastikmaterialet gør det muligt at benytte børsten i forbindelse med et bad. Børstene findes i et væld af smukke farver. Se nogle af dem på Nicehair.dk.

Er der hårknude - så vælg Tangle Mouse - den letteste udredning

Loading...