Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ 10 LUKSUSBRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Tabac
Tabac
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

- Én mand. Ét ord. Tillid...

Tabac er ikke bare en døgnflue - tværtimod! Tabac Original blev lanceret af Maurer & Wirtz i 1959 og har været stort set uforandret siden. Forstået på den måde, at vel er der kommet nye produkter til, men selve den originale Tabac og "the unmistakeble bottle" er uforandret. Hvorfor dog forandre noget, der har fungeret for modne mænd i generationer. 

Navnet deler betydning med det franske ord for tobak og produktet oser da også af mand. En sofistikeret sammensætning af noter med spicy peberkrydderier, eksotisk træsorter, rav og blomster. Tilsat lidt vanille, citron, lavendel, kamille og moskus, samt en skøn blanding af neroli, egemos og nelliker. 

Tabac-duften er umiskendelig, men diskret. Uanset om det er Eau de Toilette, som er en smule mere blomsteragtig i duften eller om det er Eau de Cologne, så har Tabac denne helt specielle og individuelle aura af maskulinitet over sig. 

Brug Tabac produkter i forbindelse med barbering!

NiceHair.dk har et stort udvalg af forskellige Tabac-produkter til den daglige ansigts- og kropspleje...

I forbindelse med barbering er der forskellige meninger om, hvad der er bedst for huden. Den diskussion holder vi os ude af. Vi tænker derimod, det er meget individuelt, hvad den enkelte mand har brug for. 

Måske er du til en lækker shaving cream, der giver dig en blid barberingsoplevelse via en mild og cremet skum. Skummet blødgør skægget, minimerer rifter, samt efterlader din hud blød og velplejet.

Det kan også være, at du egentligt mere er til shaving soap, der sørger for en nem og behagelig barbering i badet. Det smarte ved shaving soap er, at den fås i, såvel keramikkrukke, som på stick. Alt efter behov og temperament...med mulighed for refill.
 
Når barberingen er veloverstået, er det vigtigt med en plejende efterbehandling af din ansigtshud. NiceHair.dk kan her tilbyde to forskellige aftershaves..

  • En after-shave lotion, der virker kølende og opfriskende, samtidig med den beroliger en evt. stresset hud.
  • En after-shave balm, der lindrer og beroliger huden. Den absorberes forholdsvis hurtigt og efterlader din hud blød og glat.

Det er også muligt at købe de eftertragtede Tabac-deodoranter hos NiceHair.dk. Vi fører dem i spray, roll-on og sticks. Alle har de den genkendelige krydrede og maskuline Tabacduft.

Mangler du en gave til den modne mand, så køb eventuelt vores Tabac Original Gift Set, som indeholder en deospray, en bath & shover gel, en luxury soap og en after-shave lotion. Disse små 50 ml. produkter er lige til at have med i toilettasken, så den daglige pleje er sikret på rejsen.
Det hele er et spørgsmål om smag og valg af de rigtige produkter for dig.

Mænd tror ikke, de ved! Tabac - You are the original.

Loading...