Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Strong Sexy Hair

Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
Strong Sexy Hair

Strong Sexy Hair - Køb Strong Sexy Hair her!

Boost dit hår med denne fantastiske serie, der er specielt udviklet til at give et svækket hår, ny vitalitet. Med Strong Sexy Hair får du en serie, der målrettet går ind og genopretter håret, så det både vil føles og se sundt ud. Den er skræddersyet til et svækket, skrøbeligt hår, der har været udsat for ekstreme varmebelastninger og kemiske behandlinger. Strong Sexy Hair går ind og lægger skællaget ned, så du får et skinnende og blødt hår. Ved brug af alle produkterne, mindsker du risikoen for knækkede hår, med op til 80%. Hvis du ønsker den optimale pleje til dit hår, skal du ikke snyde dig selv for disse produkter.

Serien består af fire produkter, der alle arbejder perfekt sammen:

  • COLOR SAFE STRENGTHENING SHAMPOO: Trin 1 - Denne shampoo indeholder Mango Butter og Aloe Vera, der er den perfekte pleje, til et beskadiget og sensibelt hår. Ved brug af Strong Sexy Hair Conditioner og Strong Sexy Hair Core Flex, mindsker du risikoen for knækkede hår, med op til 80%.

  • COLOR SAFE STRENGTHENING CONDITIONER: Trin 2 - Denne Conditioner indeholder Mango Butter og Aloe Vera, der er den perfekte pleje, til et beskadiget og sensibelt hår. Ved brug af Strong Sexy Hair Shampoo og Strong Sexy Hair Core Flex, mindsker du risikoen for knækkede hår, med op til 80%.

  • CORE FLEX: Trin 3 - Denne leave-in indeholder Mango Butter og Aloe Vera, der er den perfekte pleje, til et beskadiget og sensibelt hår. Denne leave-in giver øjeblikkelig intensiv reparation af håret. Ved brug af Strong Sexy Hair Conditioner og Strong Sexy Hair shampoo, mindsker du risikoen for knækkede hår, med op til 80%.

  • CORE STRENGTH: Denne hårkur indeholder Mango Butter og Aloe Vera, der er den perfekte pleje, til et beskadiget og sensibelt hår. Ønsker du ekstra pleje, glans og blødhed, er dette produkt lige noget for dig. Desuden giver produkter intens fugt, fleksibilitet og reducerer brud på hårstrået.
Loading...