Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

MASSEVIS AF DUFTE TIL 199 KR. & EFTERÅRSTILBUD TIL 99 KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

SEB MAN
SEB MAN
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

SEB MAN

SEB MAN fejrer mænd i al deres mangfoldighed!

Produkterne hjælper mænd med at omfavne de mange forskellige roller de indtager, så de ikke skal begrænses af smalle definationer. Hver mand er meget mere end bare en søn, en medarbejder, en chef. Han er en fantastisk blanding af muligheder, der ikke vil sættes i en kasse.

MAN-FESTET...

Sebastian Professional har lanceret en maskulin serie af hårpleje-, styling- og groomingprodukter til manden, der nægter at blive sat i bås...men i stedet ønsker større alsidighed. SEB MAN fejrer mænd i al deres mangfoldighed og hjælper dem med at omfavne de forskellige roller, de indtager. SEB MAN giver manden mulighed for at udtrykke alle sider af sig selv, så problemfrit, som muligt, således han ubesværet kan fremstå, som den bedste udgave af sig selv.

Æraskiftet:

Stylist duoen, Geri Cusenza og John Sebastian, trådte målbevidste ind i 70´erne. De var meget opsatte på at flytte rundt på tingenes tilstand. Flower Power skulle erstattes af en ny æra af frygtløs hårmode, som skulle slå benene væk under verdens hårstylister og andre hårmode-interesserede. Frygtløsheden er netop grundlaget for Sebastians eksistens og nøglebegreber, som innovation og forandring er drivkraften til hårmodens evige transformation. Sebastian Professional fortsætter med at overraske og imponere. Man kan aldrig vide, hvad de bringer på banen, men man ved bare, at det næste også bliver et stort hit. Nu har Virksomheden taget endnu et skridt i succesfuld retning med deres fabelagtige serie, SEB MAN, som er deres første, der lanceres direkte online.

Uendelig og grænseløs:

Sebastian Professional og dermed også SEB MAN er født ud af visionen om, at skønhed ingen grænser har og mulighederne for at udforske og udtrykke sig selv og sin skønhed kan fortsætte i det uendelige. Det handler blandt andet om at turde..

 • Give slip på stereotyper og fordømmelse.
  • Lade fantasien og kreativiteten flyde frit.
  • Tage livet ind og give det form.

Sebastian bestræber sig på, at ændre verden hver dag...ét hoved, ét ansigt og én krop ad gangen. Dette ved konstant at...

 • tænke udover grænserne for deres eget håndværk.
 • at følge deres kunsteristiske evner til kanten.
 • at skabe muligheder for nye måder til selvudfoldelse.

Missionen er at forenkle processer og løse udfordringer af enhver art indenfor området...ikke blot gennem uddannelse, men også ved at skubbe provokerende til fantasien, således du og din frisørs indre kunstner inspireres. Sebastian er konstant på jagt efter næste trend...næste look...næste store idé...næste kunsteristiske twist. Alt og alle i livet er inspirationskilde til at skabe og hele tiden redefinere måden, verden opleves på...netop derfor har Sebastian været først på markedet med flere ting gennem de sidste 40 år.

POWER SHOT:

SEB MAN har skabt serien af produkter til den selvbevidste mand, der ønsker at fremstå lækker og velplejet med et strejf af forførende mystik. Guarana ekstrakten, samt den stimulerende og maskuline duft af Bergamot og Pink peber giver et ekstra og vibrant POWER SHOT til manden og understreger hans personlighed. Den friske duft og den selvsikre bevidsthed trækker opmærksomheden til sig. SEB MAN´s produkter er udformet, som et kompakt, overskueligt og alsidigt line - up, der er inddelt i 3 underkategorier:

 • Haircare
 • Styling
 • Grooming

Beard defined - Man undefined:

Begrebet, grooming, dækker over plejerutiner og styling af dit skæg. Det behøver ikke kræve den helt store videnskab at holde dit skæg lækkert og velsoigneret. Mange bruger almindelig hårshampoo til at vaske skægget i. Dette er en misforstået proces, da skægget har brug for en hel del mere fugt, end håret på hovedet. Skægget er mere udsat for skidt og bakterier på grund af placeringen omkring munden. Der kan sidde mad, drikke, spyt m.m. i skægget, derfor er rengøring yderst vigtigt. Rens derfor skægget med en skægshampoo for at få det bedste resultat, den mindste irritation og et velduftende skæg. Skæg virker mere stift og grovere i strukturen, end håret på dit hoved. Du kan derfor med fordel give det en helt anden blødhed ved også at benytte balsam/conditioner til skægget. Dit skæg vil dermed både syne mere hygiejnisk og samtidig føles helt fantastisk...og din kæreste vil elske det. Du kan også opnå denne blødhed ved brug af skægolie. SUMMA SUMMARUM...Følg denne lille lynvejledning og end op med et lækkert og kysseklart skæg...

 • Vask med skægshampoo og balsam.
 • Benyt en lækker skægolie.
 • Trim selv skægget efter din ansigtsform eller find dig en dygtig barber.

SEB MAN´s grooming produkter giver dig de bedste betingelser og muligheder for at få et flot defineret skæg, som samtidig understøtter dig i at forbeholde dig retten til at være et udefinerbart menneske, der er fyldt med overraskelser.

SEB MAN er NICE:

Du finder SEB MAN hos Nicehair.dk, da det ligger os meget på sinde også at kunne tilbyde kvalitetsprodukter til mænd. I dag er det heldigvis velanset, at en mand udviser interesse for sit udseende og gør lidt ekstra ud af det. At fremstå smuk handler først og fremmest om din personlighed..når denne så yderligere kommer i en lækker "indpakning", så er ringen mere fuldendt...og andres nysgerrighed er vakt. Klik på disse links og se hvilke Sebastian Professional og lignende produkter, Nicehair.dk har til din personlige pleje.

Sebastian Professional Produkter til mænd

SEB MAN - FOR THE # UNDEFINABLE.

Loading...