Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ 10 LÆKRE MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

SEAH

Viser 1 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Hårpleje
Conditioner
Hårtype
Farvet
Tørt
Produktegenskaber
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Udglattende
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
SEAH

Seah Hairspa - Køb Schwarzkopf SEAH billigt her

SEAH Hairspa er en luksusserie fra Schwarzkopf Professionel, som byder på hårprodukter ud over det sædvanlige. Produkterne stråler af luksus og velvære, hvilket også er grundprincipperne for den nye serie af hårprodukter, der tager udgangspunkt i spa og velvære.

Der findes hårprodukter til alle hårtyper, og du finder altid den shampoo og pleje der passer til dit hår.

SEAH HAIRSPA var den første serie af hårpleje produkter, der tager afsæt i spaprincipperne hvilket resulterer i ro, balance og spændstighed til både hår og sjæl. Du oplever en fornemmelse af smidighed og sundhed, når du bruger disse velduftende hårprodukter.

Hårplejeserien bygger ligeledes på en nænsom og dybdegående rensing af håret.

Vil du vide mere om ideen bag Schwarzkopf SEAH og indholdet? SEAH Blossom og SEAH Expertise.

HAIRSPA Daglig. Luksus.

En spa-behandling er et behageligt afbræk fra hverdagens stress og jag, med smukke ritualer og behandlinger - de små øjeblikkes luksus. Du kan nu forkæle dig selv derhjemme med smukke ritualer - hver dag.

SEAH HAIRSPA, den daglige luksuriøse hårplejeserie fra Schwarzkopf Professional, er inspireret af spa-ritualer og traditioner. Forkæl dig selv med daglige øjeblikke af luksus med en ny generation for hårpleje og nyd et fantastisk smukt hår - hver dag.

SEAH HAIRSPA - gør dig i stand til:

  • at belønne dig selv med en lille smule forkælelse hver dag
  • i fulde drag at nyde en dyb, overdådig pleje
  • at nyde en vægtløs fornemmelse i håret

VIRKNING:
SEAH HAIRSPA anvender den innovative, aktive ingrediens AMARANTH OLIE til at opnå et hidtil ukendt niveau for vægtløs pleje. Dets lipide sammensætning passer perfekt ind i hårstrukturen og erstatter mistede lipider. Formlen er yderligere beriget med uovertrufne ingredienser, så som Hyaluron Active og Marine Collagen. Hyaluron er en naturlig substans, som findes i overhuden, hvor den sørger for, at holde huden fugtig. Marine Collagen er en proteinkonstruktion, som beskytter håret mod ødelæggelser fra varme.

FORKÆLELSE:
SEAH HAIRSPA giver dig en opløftende daglig rutine, som vækker alle dine sanser. De delikate farver, de berigede formler, den sensuelle emballage og de lokkende dufte indbyder sammen til en spa-oplevelse hver gang.

AMARANTH OLIE - DYBDEGÅENDE OG VÆGTLØS HÅRPLEJE
Den legendariske Amaranth plante er rig på historie og er ellers kendt som Inkaernes guld. Dens forbløffende egenskaber er blevet anvendt til helbredende- og skønhedsbehandlinger i tusinder af år og anvendes nu i hårpleje. Denne dyrebare olie er ekstrakt fra planten og passer perfekt til den lipidsammensætning, som håret har. Det betyder, at den passer nøjagtig ind i hårstrukturen, præcis som en brik i et puslespil, og efterlader håret friskt og sundt. Det er denne sammensætning af molekyler, som får SEAH HAIRSPA med Amaranth Olie til at tilføre en intensiv, naturlig pleje, som ikke tynger håret.

FORMLEN - MÆRK DINE SANSER
SEAH HAIRSPA formlerne er udviklede til at vække dine sanser:
Peeling Beads, Fango Mud, berigede cremer og krystalklar gelékonsistens er medvirkende til at give dig en spa-oplevelse. Alle formlerne får dit hår til at føles fantastisk

DUFTEN - VÆKKER DINE SANSER
Duft er en væsentlig del af spa-oplevelsen og SEAH HAIRSPA har en unik duft, som er kreeret af parfumemesteren Pierre Gueros, New York. Forestil dig den sensuelle duft af Thai bambus, åkande og orkideer kombineret med essensen af varm musk og cremet sandalwood.

EMBALLAGE DESIGN - LUKSUS MØDER HARMONI
Din HAIRSPA oplevelse begynder med vores sensuelle design af emballagen:

  • Gennemsigtigheden, som kendetegner hver flaske, symboliserer renhed.
  • Hver formels lokkende farver betegner dit hårs behov.
  • Shampoo og conditioner formlerne passer sammen og illustrerer, hvordan de balancerer og kompletterer hinanden som Ying og Yang.
Loading...