Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

3 FOR 2 PÅ EKSKLUSIVE MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Excellium Q10+

Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Excellium Q10+

Excellium er er en hårplejeserie der henvender sig til det modne hår. Denne hårplejeserie består af tre skønne og unikke serier der alle har det tilfælles, de er beriget med Q10 + der stimulerer hårrødderne samt genaktiverer keratinproduktionen i håret. I denne serie er der noget til alle hårtyper, farvet, tørt, fint og kruset hår vil få nyt liv og flot glans.

Excellium hårplejerserien består af:

BC Excellium Taming: Denne serie passer til håret der er farvet, groft og uregerligt. Den indeholder unik farvebeskyttelse, der hjælper med at bevare hårfarven flot og skinnende i længere tid. Lindrer hovedbunden og er tilført Q10 +. Serien er beriget med Omega 3, der forhindrer tegn på aldring i håret, samt hjælper med at tæmme et groft, uregerligt hår, mens det glatter hårets overflade og efterlader dit hår super skinnende og glansfuldt.

BC Excellium Beautifying: Denne serie er til det grå hår, den er udviklet til et modent hår, med tendens til gule undertoner. Den indeholder luksuriøse pearl uddrag fra en fantastisk smuk turkisblå lagune i Frankrig. Det er dette der neutraliserer det gule i håret og efterlader håret utroligt glansfuldt. Beriget med Q10 +. Kan varmt anbefales til dig der ønsker en lysere og forbederet grå hårfarve.

BC Excellium Plumping: Denne serie er specielt udviklet til et fint og farvet hår. Denne serie styrker hårets elasticitet og giver støtte helt nede fra hårrødderne. BC Excellium Plumping Shampoo er beriget med Q10 + der stimulerer hårrødderne samt genaktiverer keratinproduktionen i håret. Indeholder kollagen, som er et naturligt protein der trænger dybt ind i håret, udfylder hullerne i hårstrået og giver fornyet styrke til hvert enkelt hårstrå.

Loading...