Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DE VILDE CYBER DAYS TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sacha Juan
Sacha Juan
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Sacha Juan

SACHAJUAN...Kvalitets hår- og hudpleje.

Idéen, for SACHAJUAN, er at skabe produkter af høj kvalitet og samtidig forenkle hårpleje. Navnet på de enkelte produkter giver dig en klar forståelse af produktets egenskaber og anvendelse, så du hurtigt og nemt kan vælge det rigtige produkt efter behov. SACHAJUAN giver dig rig mulighed for at pleje og forme dit hår på en let og hurtig måde.

Sasha og Juan:

SACHAJUAN salonen blev grundlagt i Stockholm i 1997 af de to erfarne frisører, Sacha Mitic og Juan Rosenlind. Salonen blev hurtigt en af de mest trendy og kendte frisørsaloner i Sverige og udviklingen af deres eget eksklusive brand var et naturligt skridt frem i deres succesfulde historie. Sacha og Juan ønskede...og ønsker stadig...at skabe professionelle hårprodukter, der gør hårpleje og styling ukompliceret. Drivkraften er enkelhedens skønhed. SACHAJUAN produkterne er udviklet til at opfylde de to mænds krav og forventninger til, hvordan håret skal se ud, føles og bevæge sig.
Det, der gør produkterne unikke og interessante, er deres enkelthed og funktion i perfekt harmoni med deres høje kvalitet og innovation. Tanken er at lette arbejdet for de professionelle frisører og stylister, samt at kunden med lethed kan skabe et professionelt resultat derhjemme. SACHAJUAN fremhæver hårets skønhed ved at kombinere enkelthed med funktion. Siden starten af år 2000 har SACHAJUAN samarbejdet med svenske videnskabsfolk for at udvikle de perfekte professionelle produkter.

Filosofien:

SACHAJUAN´s produktfilosofi kombinerer stil med substans og form med funktion på en ukompliceret og ærlig måde. De innovative hårplejeprodukter er af høj kvalitet. De har tydelige navne, samt letforståelige funktionsbeskrivelser...og så rummer de yderst virkningsfulde ingredienser fyldt på elegante flasker i minimalistisk design og inspireret af tidligere tiders medicinflasker.

The Secret:

Hemmeligheden bag svenske SACHAJUAN HAIRCARE...er Ocean Silk Technology, som dækker over en teknik, der kombinerer to aktive alge-ekstrakter; Enteromorpha compressa og Himanthalia elongata. Disse to ekstrakter danner et silkeprotein, der lukker håret og giver det ekstrem pleje.SACHAJUAN giver dit hår...

 • Dybdegående rens og pleje.
 • Maksimal glans uden at tynge.
 • Stor smidighed.
 • Flot volumen.

Med produkter fra SachaJuan har du mulighed for at behandle alle hårtyper.

BODY:

Din hud har brug for pleje og hydrering, ligesom dit hår. SACHAJUAN´s sortiment af kropsprodukter supplerer deres hårpleje sortiment med dufte, som frisk citrus, blomstrende Bergamot og forførende Jasmin, der stimulerer sanserne og giver en følelse af velvære. Hudplejeprodukterne kan blandt andet...

 • rengøre,
 • hydrere,
 • lindre,
 • berolige,
 • reducere rynker og fine linier.

SACHAJUAN har desuden vundet - Svensk Kosmetik og Skønhed Awards/Svensk Kosmetisk Industri Award for deres Bodywash med ginger flower.

Nicehair med SACHAJUAN:

Hos Nicehair.dk kan du finde de lækre produkter fra SACHAJUAN. Vi er vilde med innovative og effektive produkter, der samtidig tilbyder enkelhed og funktionalitet. Du kan med disse produkter opnå flotte resultater hjemme foran spejlet. SACHAJUAN laver fantastiske og ukomplicerede produkter, der er enkle at forstå og ligeså enkle at anvende. Produkterne findes blandt andet i kategorier, som...

 • CLEANSE & CARE
 • TREATMENT
 • STYLING & FINISH
 • BODY

SIMPLY - SACHAJUAN.

Loading...