Sacha Juan

Sacha Juan Stockholm

Sasha Juan blev grundlagt i 1997 af frisørerne Sacha Mitic og Juan Rosenlind, to anerkendte frisører med lang tids erfaring inden for hår- og kropspleje. SachaJuan Salonen blev hurtigt en af de mest trendy og kendte frisørsaloner i Sverige, og creationen af deres eget eksklusive mærke med hårprodukter var et naturligt trin frem mod deres succesfulde historie.

I 2003 blev de første få SachaJuan hårplejeprodukter introduceret i Sverige, hvor de blev taget rigtig godt imod. Det der gør produkterne unikke og interessante er deres enkelthed og funktion i perfekt harmoni med deres høje kvalitet og innovation.

Den aktive ingrediens og teknologien bag succesen hedder Ocean Silk Technology. Dette er navnet på en teknik, der kombinerer to alge ekstrakter; Enteromorpha compressa og Himanthalia elongata. Tilsammen danner disse to ekstrakter et silke protein, der lukker håret og giver det ekstrem pleje. SachaJuan giver dig et velplejet hår og tilfører maksimal glans uden at tynge håret. Med produkter fra SachaJuan har du mulighed for at behandle alle hårtyper.

Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

I alt
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt