Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 22% PÅ 22 MÆRKER! | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Royal And Langnickel
Viser 2 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Farve
Lyserød (Pink)
Makeup Pensler
Concealer Pensel
Læbepensel
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Royal and Langnickel...Fantastiske make-up pensler og børster.

Royal and Langnickel har blandt andet dedikeret sig til at udvikle, producere og forhandle make-up pensler og børster af høj kvalitet.

Børsterne rejser sig:

Royal and Langnickel er indbegrebet af kreative produkter og har været det siden 1950´erne. De fokuserer meget på den kunsteriske og den æstetiske verden. Virksomheden producerer, udover de mest fantastiske make-up pensler og børster, også pensler, som enhver kunstmaler kan skabe magi med. Deres kompetencer indenfor fremstilling af pensler og børster er i verdensklasse, hvilket gør, at de får lavet nogle meget innovative og kreative produktløsninger. Royal and Langnickel er et yderst troværdigt brand, der giver mennesker verden over mulighed for at øge deres kreativitet og nyde kunstens skønhed. Siden brandets fødsel har Royal and Langnickel været blandt markedets top indenfor kvalitets-pensler. Deres store dedikation til skønheden og kunsten tilvejebringer en enorm passion for at skabe innovative produkter til make-up artisterne og de skønhedssøgende forbrugere. De er aktivt lyttende, opmærksomt observerende og konsekvent handlende på de ønsker, behov og trends markedet har og råber på. Royal and Langnickels succes drives ganske enkelt af at overgå kundernes forventninger ved en evig stræben efter perfektion gennem et passioneret engagement.

Kronen på værket:

Royal and Langnickel er nærmest besatte af fint håndværk og små lækre detaljer, der er med til at gøre deres pensler og børster helt overlegne. De fremstilles i et enormt udvalg af forskellige former og størrelser. De fantastiske pensler og børster er Royal and Langnickels "kronjuveler". Elsker du at eksperimentere med din make-up, så vil du også elske Royal and Langnickels produkter. Du får virkelige god kvalitet til meget fordelagtige priser. De lækre pensler er super effektive og fås både med ægte og syntetiske hår.

Syntetiske børster:

Pensler og børster med naturhår er ofte dyrere, end dem med syntetiske hår. Pensler med syntetiske hår er til gengæld at foretrække, når du arbejder med flydende produkter, som foundation. Royal and Langnickel kan i dag lave syntetiske hår, der er ultrabløde, så du faktisk ikke kan fornemme forskellen mellem syntetisk og natur. En syntetisk børste fra Royal and Langnickel føles derfor på ingen måde syntetisk. Tværtimod så er hårene bløde og lækre, som det fineste silke og efterlader din hud, næsten som kærtegnet.

Royal and Langnickel er opmærksomme på, at hårde pensler, der kradser risikerer at irritere din sarte ansigtshud. Faktisk har de forfinet deres syntetiske og 100 % veganske pensler, da nogle mennesker jo er allergiske overfor ægte hår fra dyr. Ofte er det sådan, at børster og pensler, der hører til i den lavere prisklasse, er produceret med mindre effektiv lim, dårligere skaft og færre hår. På den måde kan virksomhederne holde prisen nede. Dette gør også, at kvaliteten falder, hvilket igen smitter af på resultatet af make-uppen. Hos Royal and Langnickel har de formået at lade høj kvalitet og fordelagtige priser gå hånd i hånd, så du behøver ikke bekymre dig, om hårene falder hurtig af, eller om penslerne ellers lever op til dine forventninger. Fordelene ved syntetiske hår er iøvrigt også, at de er yderst velegnet til cremeprodukter, da de ikke absorberer så meget af produktet, som natur-hår typisk gør. Dette sparer på dine produkter og sørger for, at du ikke får for meget på. Hvis du anvender mineralpudder er det en stor fordel at benytte en børste med syntetiske hår, da de syntetiske hår bedre opvarmer mineralerne, så du netop får det naturlige look.

Make-up pensler og børster:

Der findes et hav af forskellige make-up pensler og børster, hvilket kan gøre det meget svært spore sig ind på, hvad der giver de flotteste resultater. Kig derfor efter...

 • Hvad børstehårene er lavet af?
 • Hvordan er hårenes mængde og form?
 • Hvordan føles skaftet i hånden?
 • Hvilken lim er hårene sat sammen med.
 • Hvilket formål har børsten?

Hårenes tæthed er afgørende for resultatet. Jo løsere din pensel er, desto mindre produkt efterlades på din hud. Er hårene tætte, kan din børste eller pensel indeholde en masse produkt på én gang. Vælg den rette børste til at tone ud med. Når du eksempelvis skal påføre blush på dine kinder, skal du bruge en løsere børste, så slutresultatet bliver blødt og naturligt...og du dermed undgår "fartstriben".

The Basic´s:

Ikke alle kaster sig ud i de store make-up eksperimenter og behøver derfor ikke et kæmpe udvalg af remedier. Du kan komme langt med relativt få værktøjer til din basis make-up...

Skråpenslen er nærmest uundværlig, når du skal tegne dine bryn op, eller måske lægge en streg helt tæt på vippekanten. Foundation-børsten er fantastisk, hvis ikke du ønsker at påføre din flydende foun­dation med fingrene. Den må gerne have skarpe kanter, runding foroven og tætte hår, så du kan påføre meget præcist omkring din mund og dine øjne. ”Den gyldne grundregel er, at din foundation bør blende naturligt ind i huden og synes usynlig. Glød skaber du med bronzer...ikke med foundation. Kabuki børsten, eller svampebørsten, om du vil, er en make-up børste med kortere stamme og ret tætte hår. Børstehovedet er oftest afrundet eller også er det fladt.
Normalt bruges en kabuki børste til løs make-up, såsom mineralpudder og bronzer på ansigtets lidt større flader. Børsten sørger for, at den løse make-up fordeles jævnt på huden, hvilket skaber et meget naturlig udseende. Din bronzer skal kun give glød til dit ansigt...ikke farve. Brug din bronzer til at skabe former i ansigtet. Børst den langs dine kindben, kæbeparti, pande, tindinger og næse.

Afrens:

Gode pensler holder meget længere med den rette pleje og pasning. Det er vigtigt for, såvel penslerne, som for din hud, at hygiejnen er i orden. Bakterierne kan hobe sig op i penslens hår, uanset om hårene er syntetiske eller naturlige og uanset hyppigheden af brugen. Penslerne bør vaskes ofte for at holde bakterierne nede. Du kan benytte almindelig opvaskemiddel, hårshampoo og/eller specialudviklede produkter til at rense penslerne. Forsøg så vidt muligt at undgå, at vandet kommer ind under metaldelen, hvorunder limen holder hårene på plads.

 • 1.Brug lunkent vand. Hold hånden ind under den moderate vandstråle og lav en fordybning i håndfladen, hvori du opsamler vandet. Dyp penslens hår i vandfordybningen.
 • 2.Tag en smule sæbe og skum det op ved forsigtigt at køre penslen fra side til side i håndfladen. Undgå at bevæge penslen i cirkler, da dette kan ødelægge hårene.
 • 3.Når skummet ikke længere bliver farvet af produktet, skyller du sæben helt ud af penslen.
 • 4.Den rene pensel tørres. Svirp først vandet ud af penslens hår og tør efterfølgende forsigtigt i et rent klæde. Husk også at tørre skaftet og metallet.
 • 5.Form til sidst penslens hår og læg den til yderligere tørring på et håndklæde med hårene lidt nedad.

OBS!!! Pensler med cremede eller olieholdige produkter kan være lidt sværere at få rene. Her kan det være en god idé at benytte lidt olie. Det må gerne bare være din almindelige husholdningsolie fra køkkenskabet. Herefter starter rengøringsrutinen lidt anderledes...

 • 1.Hæld lidt olie på et stykke køkkenrulle og penslen køres forsigtigt fra side til side i olien.
 • 2.Derefter skal renseproduktet direkte på penslen for, at olien kan blive opløst. Undgå at starte med at skylle penslen med vand. Det forlænger blot renseprocessen. Renseproduktet skal masseres godt ind i penslens hår, inden der kommer vand på.
 • Herfra følger du ovenfornævnte procedure fra nr. 3.

Nicehair.dk har herunder nogle bud på mulige renseprodukter til dine pensler... Bare Minerals Quick Change Brush Cleaner 110 ml Bare Minerals Well-Cared For Brush Conditioning Shampoo 120 ml Clinique Brush Cleanser 236 ml

Nicehair og penselstrøg:

Nicehair.dk er, ligesom Royal and Langnickel, stærkt fokuseret på at levere produkter af høj kvalitet og overkommelige priser, der er skræddersyet til dig. Vi sætter pris på lidenskab, alsidighed og innovation. Vi vil gerne kunne levere kvalitetsprodukter til rimelige priser. Royal and Langnickel er derfor at finde hos Nicehair.dk med nogle af deres vidunderlige pensler og børster. Klik på linket for at læse mere om deres forskellige produkter.

Royal and Langnickel – Choose the right brush.

Loading...