Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

VI FEJRER DANMARK | SPAR 20-30% PÅ 17 MÆRKER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Rimmel

Rimmel

Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

„Det er ingen hemmelighed, at skønhedsbranchen og forbrugerne elsker legender, og der er ikke mange legender, der er mere betagende end eventyret om Rimmel London – et af verdens ældste kosmetikmærker. Det mest imponerende ved Rimmel er, at et mærke med så lang en historie stadig kan være så nutidig, men Rimmel er jo også kendt for at være en regel- og mønsterbryder. Lige siden mærket blev grundlagt, har de nemlig brugt Londons unikke streetstyle som inspiration for at skabe et kosmetikmærke, der skiller sig helt ud fra mængden, og det må man i den grad sige, at Rimmel har gjort. Get the London look.“

Eventyret om Rimmel London

Hos NiceHair.dk finder du også de moderigtige og kreative kosmetikprodukter fra det britiske mærke, Rimmel London. Eventyret om Rimmel begynder helt tilbage i 1820, hvor en fransk parfumehandler takker ja til et tilbud om at lede et parfumeri på Bond Street i London. Parfumeriet bliver en kæmpe succes på ganske kort tid, og i 1834 beslutter han sig for at åbne sit eget parfumeri med sin, dengang, 14-årige søn, Eugène Rimmel – det er under disse nye tiltag og omstændigheder, at House Of Rimmel bliver grundlagt. Eugène Rimmels store passion og kærlighed for skønhedsbranchen vokser i takt med forretningen, og i en alder af blot 24 år, er han ekspert indenfor både parfume og kosmetik, hvor han eksperimenterer med farver, dufte og rejser. Rejserne giver inspiration til eksotiske ingredienser og nye idéer, hvilket er med til at skabe produkter som mundskyllemidlet, læbepomaden med duft og duftforstøveren. Eugène Rimmel dør i 1887, og hans to sønner overtager efterfølgende skønhedsimperiet, hvor de bygger videre på faderens idéer. De opnår lynhurtigt succes på verdensplan ved at udvikle skønhedsprodukter med fokus på øjnene, heriblandt mascaraen.

Efter 2. verdenskrig bliver Rimmel opkøbt af ægteparret, Rose og Robert Caplin, som hurtigt indser, at den nye bølge af optimisme, kræver en udvidet farveserie og moderne emballage – det er under disse omstændigheder, at selvbetjeningsenheden, i butikkerne, bliver til. Rimmel skifter ejer af flere omgange, men bliver i 1996 opkøbt af Coty Inc., som lige siden har fulgt Rimmels sejrsgang verden over. I dag finder du Rimmel London i over 40 forskellige lande, hvor mærket er kendt for at være Storbritanniens største (og mest populære) kosmetikmærke – så man må i den grad sige, at Rimmel London har slået sig fast på verdenskortet.

Hvorfor vælge Rimmel London?

Der er et hav af fordele forbundet med at vælge de skønne og vidunderlige produkter fra Rimmel London. Rimmels brede og fyldige sortiment er nemlig altid på forkant med den skarpeste mode, og omsætter stilen fra London til både produkter, farver, markedsføring og emballage. Produkterne er designet til, at kvinder skal eksperimentere og udfolde sig, og selvom produkterne er moderigtige og kreative, så er de altid alsidige og lettilgængelige.

Hos NiceHair.dk finder du et bredt og lækkert udvalg af kosmetikprodukterne fra Rimmel London. Vi har mange forskellige produkter, hvor den høje kvalitet og de rimelige priser er designet til at sikre, at kvinder i alle aldersgrupper kan have det sjovt. Hvorfor nøjes med én identitet, når du kan have flere? Du kan se vores udvalg af de moderigtige og farverige produkter fra Rimmel ovenfor. Rigtig god fornøjelse.

Loading...