Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Shampoo

Viser 22 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Silver
Hårpleje
Shampoo
Silvershampoo/ Conditioner
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fedtet
Fint
Kraftigt
Kruset
Krøllet
Skadet
Tørt
Indhold
Parabenefri
Silikonefri
Sulfatfri
Produktegenskaber
Afrensende
Anti-Frizz
Beroligende
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Kølende
Mod Irritation
Repair/ Genopbyggende
Silver
Udglattende
Volumen
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
Redken All Soft Shampoo 500 ml
210,00 kr
129,00 kr
Redken Extreme Shampoo 500 ml
210,00 kr
129,00 kr
Redken Extreme Shampoo 300 ml
165,00 kr
96,00 kr
Redken All Soft Mega Shampoo 300 ml
165,00 kr
109,00 kr
Redken All Soft Shampoo 300 ml
165,00 kr
99,00 kr
Redken Frizz Dismiss Shampoo 500 ml
210,00 kr
179,00 kr
Redken Brews Mint Shampoo 300 ml
185,00 kr
119,00 kr
Redken Brews Daily Shampoo 300 ml
185,00 kr
119,00 kr
Redken Clean Maniac Micellar Shampoo 300 ml
165,00 kr
149,00 kr
Redken Brews Silver Shampoo For Men 300 ml
185,00 kr
119,00 kr
Redken Brews Extra Clean Shampoo 300 ml
185,00 kr
119,00 kr

Billig professionel shampoo

Ønsker du sundt, smukt og velplejet hår uden, at skulle tømme sparregrisen hver måned?? Så skal du prøve Redken, der med den professionelle salon kvalitet aldrig skuffer.

Find den shampoo der passer til dig

Redken har en masse forskellige shampooer, så der er helt sikkert også en der passer til dit hår. Uanset om du har krøllet, tørt, kraftigt, kruset, fint, farvet eller skadet hår, vil Redken berige dit hår og hovedbund med masser af næring. Læs mere om de forskellige shampooer her:

 • Redken All Soft Shampoo styrker og blødgører tørt og skrøbeligt hår. Den består af fugtgivende elementer, som genopretter hårets naturlige fugt balance fra b.la. argan olie. En absolut bestseller.

 • Redken Extreme Shampoo er specielt udviklet til et skadet, stresset hår, eller et hår med spaltede spidser. Denne shampoo virker styrkende på et svækket hår, hvor den tilfører proteiner der genopretter hårets styrke.

 • Redken Color Extend Magnetics Shampoo er særligt udviklet til farvet hår. Denne shampoo indeholder Charge-Attract Complex, som sikrer at farven beskyttes, da der dannes en barriere på hårfibrene samtidig med at glansen og styrken i dit hår bevares.

 • Redken High Rise Volume Lifting Shampoo giver håret en masse volumen. Denne shampoo er velegnet til fint og fladt hår. Shampoo'en tilfører håret et løft fra hårrødderne, samt volumen helt ud i længderne af håret.

 • Redken Beach Envy Volume Texturizing Shampoo er en volumegivende shampoo til fint og tyndt hår, hvor den giver en beach struktur i håret, allerede under bruseren. Perfekt til kort til mellemlangt hår.

 • Redken Diamond Oil Glow Dry Gloss Shampoo er en glansgivende shampoo, der både tilfører volume og styrker håret. Denne fantastiske shampoo er ideel til kvinder, der føntørrer deres hår, da shampooen er hemmeligheden til ekstrem glans. velegnet til fint til normalt hår.

 • Redken Frizz Dismiss Shampoo er for dig der er træt af kruset hår. Denne shampoo renser skånsomt håret og hjælper med at kontrollere det. Produktet virker udglattende og giver dig samtidig langtidsholdbar "Frizz-kontrol-beskyttelse" mod luftfugtighed.

 • Redken Curvaceous High Foam Lightweight Shampoo er en cremet shampoo specielt til krøllet hår. Den indeholder det eksklusive Curl Memory Complex, der ved hjælp fra sukker krystaller og moringa olie giver intens pleje og spændstighed til krøllerne. Den er parabene- og sulfatfri.

 • Redken Blonde Idol Shampoo er en plejende og sulfatfri shampoo udviklet til et blondt hår, hvor den opfrisker og giver en klar lys farve.

 • Redken Scalp Shampoo findes i to forskellige udgaver en til fedet hår og en til en irriteret hovedbund. Begge shampooer giver masser af pleje til håret, samtidig med at hovedbunden normaliseres.

 • Redken Cerafill Shampoo Findes i to udgaver, begge til hårtab. Den ene til ekstra tyndt hår og den anden til normalt til tyndt hår.

 • Redken Brews Shampoo er en serie specielt udviklet til mænd. Designet ligner en ølflaske og den dufter skønt af maskulinitet og renhed.

  redken shampoo 500 ml

  Mange af Redkens shampooer er så populære at de laves i en 500 ml udgave. Så nu kan du få endnu mere af din favorit shampoo.

Loading...