Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 25% PÅ HELE SHOPPEN | SE DAGENS VILDE TILBUD HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Conditioner

Viser 16 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Grå
Silver
Stylingprodukter
Leave-in Creme
Hårpleje
Conditioner
Silvershampoo/ Conditioner
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fint
Kraftigt
Kruset
Krøllet
Skadet
Tørt
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Repair/ Genopbyggende
Silver
Udglattende
Volumen
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
BLACK 44 %
Redken All Soft Conditioner 500 ml
250,00 kr
139,00 kr
BLACK 44 %
Redken Extreme Conditioner 500 ml
250,00 kr
139,00 kr
BLACK 25 %
Redken Extreme Length Conditioner 250 ml
180,00 kr
135,00 kr
BLACK 33 %
BLACK 28 %
BLACK 36 %
Redken All Soft Mega Conditioner 250 ml
180,00 kr
114,00 kr
BLACK 44 %
BLACK 46 %
BLACK 44 %
Redken Frizz Dismiss Conditioner 500 ml
250,00 kr
139,00 kr
BLACK 33 %
Redken Extreme Conditioner 250 ml
180,00 kr
119,00 kr
BLACK 44 %
BLACK 37 %
Redken All Soft Conditioner 250 ml
180,00 kr
113,00 kr
BLACK 33 %
BLACK 46 %
BLACK 33 %

Billig professionel conditioner

Ønsker du sundt, smukt og velplejet hår uden, at skulle tømme sparregrisen hver måned?? Så skal du prøve Redken, der med den professionelle salon kvalitet aldrig skuffer.

Find den conditioner der passer til dig

Redken har en masse forskellige conditioner, så der er helt sikkert også en der passer til dit hår. Uanset om du har krøllet, tørt, kraftigt, kruset, fint, farvet eller skadet hår, vil Redken berige dine længder og spidser med masser af fugt og pleje. Læs mere om de forskellige conditioner her:

  • Redken All Soft Conditioner styrker og blødgører tørt og skrøbeligt hår. Den består af fugtgivende elementer, som genopretter hårets naturlige fugt balance fra b.la. argan olie. En absolut bestseller.

  • Redken Extreme Conditioner er specielt udviklet til et skadet, stresset hår, eller et hår med spaltede spidser. Denne conditioner virker styrkende på et svækket hår, hvor den tilfører proteiner der genopretter hårets styrke.

  • Redken Color Extend Magnetics Conditioner er særligt udviklet til farvet hår. Denne balsam indeholder Charge-Attract Complex, som sikrer at farven beskyttes, da der dannes en barriere på hårfibrene samtidig med at glansen og styrken i dit hår bevares.

  • Redken High Rise Volume Lifting Conditioner giver håret en masse volumen. Den er velegnet til fint og fladt hår, hvor den tilfører volumen helt ud i længderne af håret.

  • Redken Beach Envy Volume Texturizing Conditioner er en volumegivende conditioner til fint og tyndt hår, hvor den giver en beach struktur i håret, allerede under bruseren. Perfekt til kort til mellemlangt hår.

  • Redken Diamond Oil Glow Dry Gloss Conditioner er en glansgivende conditioner, der både tilfører volume og styrker håret. Den er ideel til kvinder, der føntørrer deres hår, da den er hemmeligheden til ekstrem glans. Velegnet til fint til normalt hår.

  • Redken Frizz Dismiss Conditioner er for dig der er træt af kruset hår. Denne conditioner har en udglattende effekt og hjælper med at kontrollere det. Produktet virker tæmmende og giver dig samtidig langtidsholdbar "Frizz-kontrol-beskyttelse" mod luftfugtighed.

  • Redken Curvaceous Conditioner Leave-in/ Rinse Out er en specielt designet conditioner til krøllet hår. Den har den ekstraordinære egenskab, at den kan bruges som en almindelig conditioner hvor den skal skylle ud, for at give daglig fugt og pleje. Eller også kan den bruges som leave-in conditioner, hvor den giver ekstra kontrol, definition og medgørlige krøller.

  • Redken Cerafill Conditioner findes i to udgaver, begge til hårtab. Den ene til ekstra tyndt hår og den anden til normalt til tyndt hår.

Redken Conditioner 500 ml

Mange af Redkens conditioner er så populære at de laves i en 500 ml udgave. Så nu kan du få endnu mere af din favorit conditioner.

Loading...