Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ 10 LUKSUSBRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
R+Co
R+Co
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

R+Co er blevet skabt af 3 af de største og mest erfarne frisører i USA. De 3 frisører howard, Garren og Thom har tilsammen over 100 års erfaring indenfor hårstyling, modeshows, foto shoots og en dagligdag i professionelle saloner. De er gået sammen om at skabe en hårpleje serie der dækker alles behov, for enkle, let anvendelige og holdbare produkter, der til hensyn til håret og hovedbundens sundhed. De bruger unikke ingredienser og formler for at sikre, at hvert produkt leverer ægte fordele og resultater.

Alt er formuleret uden parabener, sulfater (SLS eller SLES), mineralolie og petrolatum. Produkterne er tilmed veganske, ikke testede på dyr og velegnet til farvet hår.

R+Co handler om en oplevelse. Emballagen og duften blev designet for at skabe en oplevelse, og fremkalde en følelse, et sted, en stil eller en holdning. Ved bare at kigge på en flaske eller en tube, ved du, hvad produktet er beregnet til at gøre, og med de sofistikerede dufte, er alle produkterne velegnet til både mænd og kvinder. R+Co arbejder på at reducere mængden af fysisk materiale, der anvendes i deres emballage ved at fjerne unødvendige komponenter. En stor del af emballagen kan genbruges.

Loading...