Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP & 30% PÅ KÉRASTASE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

RAZspa
RAZspa
Viser 32 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Mat (Matterende)
Ansigtspleje
Dagcreme
Læbepleje
Maske
Multifunktionelle produkter
Olie
Scrub/ Peeling
Serum
Kropspleje
Badeolie
Bodylotion
Bodyoil
Bodyscrub & Exfoliering
Bodywash
Massageolie
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Håndsæbe Flydende
Hårpleje
Conditioner
Multifunktionelle produkter
Shampoo
Renseprodukter
Rensemælk/Rensecreme
Hudtype
Acne/ Uren Hud
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Normal
Sart/ Sensitive Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Hårtype
Alle Hårtyper
Normalt
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Parfumefri
SPF 16-30
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Antibakteriel
Beroligende
Cellulite
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glød
Opstrammende
Regenererende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
UV-Beskyttelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
RAZspa Repair 15 ml
145,00 kr
116,00 kr
RAZspa Moist Booster Set
495,00 kr
396,00 kr
RAZspa E-Vitamin 30 ml
295,00 kr
236,00 kr
RAZspa Mint Scrub 200 gr.
250,00 kr
189,00 kr
RAZspa Repair Set
225,00 kr
RAZspa Blemish Face Set
690,00 kr
RAZspa A-Retinoid (5%) 30 ml
475,00 kr
RAZspa Repair 100 ml
315,00 kr
RAZspa Perfect Night Set
555,00 kr
RAZspa Lavender Scrub 200 gr.
250,00 kr
189,00 kr
RAZspa Mdh Serum 30 ml
480,00 kr
RAZspa Hair Shampoo 500 ml
275,00 kr
RAZspa Perfect Body Set
845,00 kr
470,00 kr
RAZspa Au Liquid Gold 100 ml
395,00 kr
279,00 kr
RAZspa Hc Hand Cream 75 ml
195,00 kr

RAZspa

Vil du gerne opleve fordelene ved danske, naturlige og økologiske produkter? Så tag et ekstra godt kig på RAZspa. Her finder du nemlig effektive produkter med ingredienser fra blandt andet planter og urter samt resultatet af flere årtiers forskning indenfor naturens helende egenskaber. Det giver dig en stor samling af effektive og sunde skønhedsprodukter. Gå på opdagelse i udvalget hos NiceHair, og bliv forundret over naturens helbredende og skønhedsfremmende egenskaber.

RAZspa: Danske, naturlige skønhedsprodukter

RAZspa er et dansk mærke, der giver dig naturlige skønhedsprodukter, som du ikke skal være bange for at bruge på din krop. Hvorfor ikke? Fordi der er blevet forsket i produkternes egenskaber de sidste 15 år. Her er det Rasmus Bjørn Andersen, manden bag RAZspa, som har udviklet skønhedsprodukter på baggrund af sin egen forskning af blandt andet de helbredende og skønhedsfremmende egenskaber, som findes i naturens mange råstoffer.

Med RAZspa kan du derfor være sikker på, at du får naturlige ingredienser, som altid stammer fra et godt sted. Blandt andet har Rasmus Bjørn Andersen selv sørget for at plukke og samle flere af produkternes ingredienser i den nordiske natur. Det er din garanti for kun at få skønhedsprodukter, der er særligt udvalgte, og som ikke indeholder syntetiske parfumestoffer, parabener og mineralske olier.

Prøv RAZspas ansigtsolie eller -serum

Hos RAZspa kan du finde flere varianter af de populære olier og sera til ansigtet. Her er både til dem, der døjer med akne, solskadet hud og rynker, men også til dem, der blot ønsker at gøre noget godt for deres hud. Flere af olierne og seraene indeholder blot én eller få ingredienser, hvilket gør dem til rene og økologiske produkter, som de fleste kan tåle.

Prøv for eksempel at duppe E-vitaminet på huden, og mærk, hvordan serummet genopretter og fugter hudens struktur. Du kan også prøve en af de mange sera for anti-age, der blandt andet gør brug af koncentreret hyaluronsyre. Og selvom ’syre’ lyder unaturligt, så er hyaluronsyre noget af det mest naturlige, du kan putte på din hud. Syren er nemlig en ganske naturlig komponent i vores hud, hvilket gør serummet godt og tåleligt for alle.

Vask tavlen ren med RAZspa

RAZspa tilbyder også en masse forskellige hårdprodukter, der er specielt fremstillet til vejrpåvirkningerne i Danmark. Her har Rasmus Bjørn Andersen kombineret naturlige og velkendte aromaer, som for eksempel dansk havtorn og æbler fra Langeland, med gode vitaminer. På den måde får du produkter, der både styrker håret og øger dets struktur – uden at gøre brug af syntetiske ingredienser.

Samtidig er hårprodukterne yderst nemme at gå til. Du skal nemlig bare komme både shampoo og balsam i vådt hår og massere produktet ind – helt fra hovedbund til spids. Når du er nået gennem hele håret, skal du vaske produktet ud. Så er dit hår klar til at stå imod en ny dag i det danske vejr. Vil du gerne se andre, gode hårplejeprodukter? Så har NiceHair også et væld af økologiske shampooer, styrkende hårkure og kraftfulde conditioners.

Et væld af multiprodukter

Du kan med fordel kombinere flere af RAZspas produkter for at få lige præcis den virkning, som du har brug for. På den måde kan du både komme mørke rande og sprækkede hænder til livs ved at blande RAZspas produkter. Alle produkterne fra RAZspa er nemlig naturlige, hvilket gør dem gode for os – uanset hvordan du blander dem. Men selvom du ikke kan gøre noget forkert, så er der selvfølgelig nogle blandinger, som virker bedre end andre.

Døjer du eksempelvis med forskellige irritationer i huden, så er flere af RAZspas produkter effektive mod blandt andet eksem, akne og skæl. RAZspa har nemlig en ganske speciel formel mod hudirritationer, som mærket kalder for 'Anti Irritation', og som bruges i et væld af deres produkter. Her er det blandt andet vitaminer, naturlige komponenter fra huden, som hyaluronsyre og peptider, som findes i de gode formler, og som er med til at styrke huden og dens genopbyggelse af diverse strukturer.

Prøv forskellen med RAZspa RAZspa produkter er fantastiske, fordi de kombinerer ingredienser fra den nordiske natur med vedvarende forskning indenfor sundhed og skønhed. Og den naturlige vinkel er ikke blot noget, du kan se på produkterne ingrediensliste – du kan også mærke det på din egen krop. Derfor er RAZspa netop til dig, der går op i, hvad du udsætter din krop for.

Produkterne og mærket er således også til dig, der går op i, hvad du udsætter andre for. Alle RAZspas skønhedsprodukter er nemlig udviklet efter et princip om at tage socialt ansvar. Derfor er leret blandt andet forarbejdet ud fra FairTrade-vilkår, mens gaveæsker og duftlys er samlet af udsatte danskere, som har brug for aktivering. Det giver derfor hjertevarme produkter, som samtidig er yderst kvalitetsbevidste. Her får du nemlig nordiske og naturlige produkter, som er udvundet på gode princippet og giver lige så gode resultater.

Loading...