Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 22% PÅ AL HUDPLEJE | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

RazorPit
RazorPit
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

RazorPit - Verdenskendt Barberbladssliber
RazorPit er et dansk produkt, skabt af 3 danske mænd der var trætte af konstant at kassere dyre barberblade der var blevet slidte. Efter længere tids undersøgelser fandt de ud af at grunden til de slidte blade var mikroskopiske rester af barberskum/gel, sæbe og døde hudceller. Efter en masse test fandt de løsningen, rengøringen/slibning via friktion, og RazorPit blev født.

RazorPit ændrer din barbering samt dine udgifter til den perfekte barbering for altid. Hvor du før var nødt til at kassere barberbladet, kan man med RazorPit, fortsætte med at bruge det samme barberblad igen og igen. Barberbladets levetid bliver forlænget op til 6 gange, og du vil opleve at kunne bruge det samme barberblad til minimum 150 barberinger, dermed sparer du både en masse penge, mindsker miljø belastningen, alt imens du får en bedre og tættere barbering hver dag.

Hvordan virker RazorPit?
Efter få barberinger er bladende belagt med mikroskopiske partikler fra hår, barberskum/gel og døde hudceller. RazorPit smøres med en smule skum, og så kører man bladet hen over silikoneoverfladen mens der presses ned. Den friktion der skabes ved denne bevægelse mod silikone materialet renser og rengør du barberbladene, så du kan bruge det igen og igen.
RazorPit rengør og vedligeholder ganske enkelt dine barberblade, så du kan bruge det samme blad til minimum 150 barberinger.

Spar penge og pas på miljøet.
Med en RazorPit, vil du spare dig selv for en masse penge. Hvem kender ikke situationen, hvor man er nødt til at bruge sit barberblad igen, til trods for at det allerede sidste gang rev og sled i huden? Med RazorPit kan du undgå denne situation, da du så godt som aldrig skal købe nye barberblade. Med RazorPit holder et enkelt barberblad til minimum 150 barberinger, dette bevirker også til mindre affald og en væsentlig mindre miljøbelastning.

Sådan bruges RazorPit:
Når du skal rense din skraber, skal RazorPit "smøres" med en smule barberskum på den vandrette flade - Hvis du bruger gel, skal denne masseres til skum inden den påføres RazorPit. Derefter presses bladet ned i den bløde flade på RazorPit med et konstant pres. Derpå bevæges skraberen frem, modsat barberingsretningen, stadig mens du holder det konstante pres ned mod silikonefladen. Presset mod overfladen samt bevægelsen gør at der skabes en friktion, denne friktion er med til at rense barberbladende for snavs. Processen gentages 3-4 gange, herefter skylles både RazorPit og skraberen med vand, efterfølgende placerer du skraberen i RazorPit med bladet opad.

Det anbefalet at du bruger RazorPit efter hver barbering.

Det aller bedste resultat opnås, når den bløde overflade på din RazorPit er tør inden barberskum eller barbergelé påføres.

**Kunderne siger:
*"RazorPit er et fremragende produkt. Jeg kører nu på samme barberblad på 4. uge, hvor jeg før i tiden skiftede en gang om ugen".
"RazorPit er et helt igennem fantastisk produkt, det er utroligt at ingen har tænkt på det før. Før i tiden skiftede jeg barberblad efter 4-5 ganges brug, jeg er nu oppe på 20. barbering med samme blad. RazorPit fungerer fantastisk og sparer mig for rigtig mange penge".
*"Efter jeg har købt RazorPit, har jeg ikke skulle købe nye barberblade de sidste 4 måneder".

RazorPit kan anvendes til 95% af de barberblade som findes på markedet, herunder blandt andet Gillette** - både til ham og hende.

Loading...