Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

VILDE DAGSTILBUD - KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Pure Pact
Pure Pact
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

PurePACT - Økologiske hårprodukter. Køb dine PurePACT produkter her.

Pure Pact er en hel serien af eksklusive, professionelle produkter, der er fremstillet på en bæredygtig måde. Alle ingredienser er naturlige og ingen af produkterne er testet på dyr. Alle indpakninger er lavet af genanvedelige materialer, så du kan tænke på naturen mens du plejer dit hår - på den naturlige måde. Produkterne er udviklet til hele familien. Alle produkterne i Pure Pact serien har et højt indhold af essentielle olier og udtræk af planter of frugter.

OBS: Vi sender ikke PurePACT produkter til Norge, Sverige og øvrige udland.

Purepact er den økologiske og aromaterapeutiske del af p.a.c.t. det er en fuldendt livsstil og uddannelse, der vil give dig den nødvendige viden for at kunne få det maksimale udbytte af produkterne.

Purepact er lavet til den moderne verden, og fokus er derfor rettet mod kunder i alle aldre, kunder af begge køn og kunder fra alle etniske baggrunde. det er en tilgang, der går på tværs af generationerne, der inkluderer kunderover 50, ?de unge over 30?, generation x, teenagere, samt børn.

Purepact repræsenterer ansvarsbevidste forretningsmetoder, der er baseret på et fastforankret miljømæssigt engagement. vores produkter kommer fra naturmæssigt ansvarlige resourcer, indeholder ingen animalske ingredienser og er ikke testet på dyr. vores emballage er lavet af genanvendt materiale, og der tilbydes store re-fill beholdere, således at man ved en fortsat brug af vores produkter samtidig medvirker til at bevare jordens begrænsede ressourcer. vi tilbyder de reneste, mest miljømæssigt ansvarlige topkvalitetsprodukter, der forener det sunde liv med bevarelsen af vores miljø. vi bruger de nyeste og mest brugervenlige ingredienser, der findes på markedet og kombinerer dem med de reneste naturlige ingredienser og tilbyder det bedste fra både naturen og videnskaben?

Ren Økologi og Aromaterapi

100% rene ingredienser bevirker at de er aktive selv efter de er tilført håret. 100% rene økologiske urter, planteekstrakter, blomster og frugter sammensat med de nyeste teknologier sikrer renheden og det maksimale udbytte fra naturens gaver til håret.

Med koncentrerede essenser fra blomster, planter, urter, træ og rødder sammensat til at kreere den særlige purepact duft, som giver maksimalt udbytte fra de uundværlige olier.

Loading...