Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

GIK DU GLIP AF UGENS BEDSTE TILBUD? KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Pravana

Pravana

Viser 2 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Pravana er et forholds nyt professionelt hårpleje brand. Virksomheden blev først grundlagt i 2004. Til gengæld har grundlæggeren, Steve Goddard mere end 30 års erfaring inden forskøndhedsindustrien. 

Han startede med at arbejde i en vens lille salon, så hos Redkens test-salon. Videre til Spanien, hvor han blev Senior Vice-president for produktudvikling hos Revlon. Senere tilbage i USA var han bl.a. President hos Wella og sidst hos Sebastian, inden han blev selvstændig og grundlagde Parvana.
Steve Goddard har i 2015 vundet "Spirit of Life"-prisen for sin fantastiske støtte til City of Hope. 

Pravana benytter økologiske og naturlige ingredienser

Navnet Pravana stammer fra en meget gammel sanskrit sætning -  "The source of all things", som i al sin enkelthed betyder: "Kilden til alle ting".
Pravana bestræber sig på udelukkende at fremstille produkter,der er fri for blandt andet parabener, salt, sulfater og andre sundhedsskadelige ingredienser. Derimod benytter de hellere økologiske og helt naturlige ingredienser, som optimerer både din skønhed og din sundhed. Ligeledes er deres emballage biologisk nedbrydelige.

Innovative hårprodukter og stærke værdier!

Tanken bag Pravanas innovative og banebrydende produkter er, at de ikke kun skal være skønhedsfremmende, men i høj grad også varetage planetens ressourcer og overlevelse, samtidig med de styrker menneskenes sundhed og trivsel.

Virksomheden går meget op i princippet om at give noget tilbage. Derfor støtter de flere forskellige velgørenhedsprojekter. Blandt disse projekter kan foreksempel nævnes Ronald McDonalds-House, som er beregnet til, at familier med alvorligt syge og langtids-indlagte børn kan få lov at tilbringe tid sammen dag og nat.
I Danmark har vi lige nu ét Ronald McDonald hus, som ligger ved Rigshospitalet. Det forventes at, der i 2021 åbner et til i forbindelse med opførelsen af det nye universitetshospital i Odense.

Også bekæmpelsen af cancer er i højsæde hos Pravana. De donerer 5% af hvert solgte Nevo Haircare produkt til City of Hope, der er verdenskendt for sin biomedicinske forskning og behandling af foreksempel kræft, diabetes og andre livstruende sygdomme.
Ligeledes støtter Pravana et fantastisk tiltag, Beauty-Bus Foundation, hvor kræftramte, der ikke kan forlade syghus eller hjem, får skønhedspleje og behandling, der hvor de er.

Udvalget af Pravana produkter!

Deres udvalg består af hårfarve, daglig pleje, styling og textur-produkter. Hos NiceHair.dk kan vi tilbyde deres fantastiske shampoo og conditioner fra Pravana Perfecting Smooting-serien.

Både Shampoo og conditioner er fyldt med gode næringsstoffer, der vil give perfect afrensning, pleje, genopbygning og beskyttelse til dit hår.
Dit hår efterlades blødere, glattere og mere frizz-frit...helt uden at filtre.
De skønne produkter er oprindeligt skabt til de professionelle saloner og deres kunder.

Pravana - "Created by stylists for stylists".

Loading...