Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Oribe
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Oribe - Eksklusive hårplejeprodukter.

Oribe er en eksklusiv serie af hårplejeprodukter med fokus på krav og ønsker fra professionelle fagfolk og deres kunder. Produkterne fremstilles via den nyeste teknologi og af de lækreste naturlige aktive ingredienser. Serien består blandt andet af shampoo, conditioner, hårkur, styling og finishing produkter uden skadelige stoffer.

Tidløs glamour:

Den talentfulde cubanskfødte, og nu afdøde, Oribe Canales, har været en af de mest indflydelsesrige stylister i verden. Igennem mere end 40 år formåede Oribe at sætte sit betydningsfulde og kreative præg på moden gennem arbejdet med de kendte modehuse, de store modeblade og de bedste fotomodeller. Det hele tog rigtig fart i slutningen af 80´erne, hvor Oribe blev ansat til at sætte hår til Versaces store modeshow. For første gang nogensinde fik modellernes hår lige så meget opmærksomhed, som selve tøjet.
I 90 ´ernes afslutning stiftede Oribe bekendtskab med Jennifer Lopez, som var den nye stjerne på musikhimlen. Han arbejdede sammen med Lopez, fra det øjeblik hun hyrede ham, som stylist til sit aller første album cover. De to blev tæt forbundne, professionelt, som personligt, indtil Oribes alt for tidlige død i 2018. Oribe Canales efterlod sig blandt andet sin fabelagtige produktserie, Oribe, der blev lanceret i 2008. Han brugte sine mange års erfaring, sit fantastiske talent og sin enorme passion til at udvikle Oribe Hair Care sammen med medstifterne Daniel Kaner og Tevya Finger. Oribe havde en klar fornemmelse af, at hans produkter ville komme til at skubbe til både opfattelsen af og grænserne for tidligere tiders hårprodukter. Han ønskede brændende, at hans produkter både skulle kunne ses, duftes og føles, således sanserne blev stimuleret I dag er Oribe et af de bedst sælgende, prisvindende mærker i verden.

GENIAL & NATURLIG :

Oribe serien produceres ved hjælp af ny innovativ højteknologi, der kombinerer naturens mange planter til eksklusive formuleringer UDEN

  • parabener,
  • gluten,
  • farve,
  • natriumchlorid.

Alle produkterne testes grundigt og absolut ikke på på eller med dyr. Produkterne sikrer keratinpleje og UV-beskyttelse til dit hår Høj kvalitet, unikke designs og enestående dufte garanterer luksuriøse hårprodukter i særklasse.

Et strejf af magi:

De helt vidunderlige formuleringer har resulteret i nærmest uvirkelige produkter, der fører tankerne hen på magi...Oribe har for eksempel udviklet...

  • Plejende gel,
  • Olier med hold,
  • Sprays uden fnug-afsæt eller klæb til hårene,
  • Styling-forberedende og hovedbundsplejende shampooer,
  • Overdådige fugtgivende masker.

Oribe leverer produkter, der højner dine chancer for at opnå nærmest magiske resultater med dit hår...uanset hårtype.

Næse for detaljer:

Oribes signatur duft, Côte d'Azur, er mild og forførende. Den oser af glamour og varme fra den franske riviera med et strejf af calabresisk bergamotte, siciliansk appelsin og japansk Aomori æble. Sandeltræ, jernurt og rav afgiver bløde, træagtige noter, mens tuberose og hvid sommerfugle jasmin fra Oribes fædreland, Cuba, skaber en sensuel og forfriskende oplevelse. Duften stimulerer både dit hår og dine sanser, samt opløfter din sind.

Nicehair med Oribe:

Hos Nicehair.dk bifalder vi hårprodukter, der både er naturlige og samtidige kan bidrage til flot og kreativ styling, der slår benene væk under beskuerne. Med Oribes produkter kan du blive din egen stylist og opnå resultater, du måske ikke havde turdet drømme om.

Oribe - Runway-Ready-Locks.

Loading...