Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DE VILDE CYBER DAYS TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Nail Diva Professional
Nail Diva Professional
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Nail Diva Professional

„Neglekunst er blevet aldeles populært de seneste år, og det er der en ganske særlig grund til – med neglekunst kan du nemlig fuldende et hvilket som helst outfit med iøjnefaldende og smukke negle, som vil feje benene væk under alle og enhver. Der findes et hav af forskellige brands, produkter, tips og tricks i forbindelse med neglekunst, men med sin store viden og brede indsigt i branchen er mærket, Nail Diva Professional, i den grad værd at nævne. Nail Diva Professional skaber professionelle og banebrydende produkter til dig, som ønsker smukke, kreative og unikke negle, hvor kun fantasien sætter grænserne.“

Eventyret om Nail Diva Professional

Hos NiceHair.dk finder du også det vidunderlige, amerikanske mærke, Dashing Diva Professional. Eventyret om Dashing Diva Professional begynder tilbage i år 2003, hvor John Chang åbner dørene op for verdens første neglesalon i hjertet af New York City's Greenwich Village. Neglesalonen rummer en opfindsom (og en hidtil uset) menu af produkter og tjenester indenfor skønhedsbehandlinger af negle – hvilket, selvfølgelig, lynhurtigt bliver en kæmpe succes. Den store succes bag "Dashing Diva"-salonerne skyldes en, dengang, ny og banebrydende måde at forkæle og pleje sine negle på, hvor både kvalitet, funktionalitet og professionalisme er det helt store fokusområde. I dag findes der over 30 "Dashing Diva"-saloner fordelt på 3 kontinenter i bl.a. USA, Japan, Filippinerne, Kina og Kuwait – så man må i den grad sige, at Nail Diva Professional har slået sig fast på verdenskortet.

Den store succes i salonerne giver grundlæggeren og iværksætteren, John Chang, en brilliant idé – hvad med at udvikle og producere produkter under eget navn? Som sagt, så gjort. I 2009 lancerer Dashing Diva Professional sin helt egen serie af produkter til både neglepleje og neglekunst under navnet Nail Diva Professional. Den helt store mission med Nail Diva Professional er, at revolutionere og højne servicen i neglesalonerne verden over med lækre, innovative produkter, som har en uovertruffen kvalitet, en tårnhøj værdi og selvfølgelig – et tydeligt touch af diva.

Hvorfor vælge produkterne fra Nail Diva Professional?

Der er et hav af fordele forbundet med at bruge det vidunderlige negletilbehør og de lækre negleprodukter fra Nail Diva Professional. Nail Diva Professional gør det nemlig nemt og overskueligt for dig at skabe flot og iøjnefaldende neglekunst med både folie, glitter, perler og sten, hvor det kun er fantasien, som sætter grænserne. Neglekunst kan udforme sig på alle tænkelige måder, og det er udelukkende dig, som bestemmer, hvordan det skal se ud. Du kan sammensætte farver, vælge materialer og lave mønstre, som gør dine negle unikke i forhold til både outfit og anledning – ja, neglekunst kan faktisk bruges som smykker på neglene. Med produkterne fra Nail Diva Professionel kan du vælge mellem moderne designs, tilbehør og værktøjer, som letter anvendelsen og skaber resultater af særdeles høj kvalitet.

Hos NiceHair.dk er vi slet ikke i tvivl om, at Nail Diva Professional skaber uundværlige venner, selv for de garvede neglelak-entusiaster. Du kan se vores udvalg af de vidunderlige og professionelle produkter fra Nail Diva Professional ovenfor. Rigtig god fornøjelse.

Loading...