Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ 10 LUKSUSBRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Mood Wood
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Mood Wood - Miljørigtigt og naturligt glimmer.

Pynt med træ:

Makeup er med stor sandsynlighed en fast del af din skønhedsrutine. Når vi kigger tilbage i tiden, oplever vi både forskelle og ligheder i make-up trends. Nogle trends vender tilbage - bare i nye og forbedrede udgaver. En af disse forbedrede trends er blandt andet Glimmer og Glitter. Mood Wood repræsenterer idag en innovativ og miljøvenlig glimmer udgave, der virkelig afrunder den perfekte make up. Den hexagonale form på glitteret - kaldet "Diamond shine cut"- samt de forskellige størrelser af glitterpartikler giver den optimale refleksion og spejleffekt. Mood Wood er et fantastisk alternativ til det polyesterglitter, der er på markedet. Polyester glimmer er produceret ved brug af tungmetaller og da kanterne er så skarpe, bliver huden let ridset. Mood Wood Natural Glitter er lavet af cellulose fra bæredygtigt FSC træ. FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. De hverken producerer eller sælger varer. Produkter mærket med FSC på produkter kan du købe med god samvittighed. Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede, får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn, hvilket er med til at sikre ansvarligt skovbrug.

Fordelene ved Mood Wood:

Mood Woods udgave af glitter giver ikke bare en smuk finish...der følger samtidig en hel del fordele med til dig, der sætter pris på bæredygtighed og kvalitet. Mood Wood er...

 • i smukke farver.
 • udviklet med omtanke for miljøet.
 • lavet i cellulose fra bæredygtigt FSC træ.
 • 40% blødere end almindeligt glimmer.
 • til alle hudtyper.
 • i forskellige hexagoniske størrelser, der reflekterer lyset helt fantastisk.
 • EU og FDA godkendt.
 • biologisk nedbrydeligt.
 • med til at minimere forbrug af mikroplast og tungmetaller.
 • veganvenlig.
 • 100% cruelty free.
 • non-toxic.
 • GMO free (ikke genmanipuleret).

Mood Wood Organic Primer:

Vær opmærksom på, at Mood Wood glimmer helst skal bruges i forbindelse med Mood Wood Organic Primer. Mood Woods primer er økologisk og specielt udviklet til at få din glimmer til at sidde perfekt hele dagen. Udover at være 96% økologisk og veganvenlig, så er den også transparent, så du ikke kan se den under din glimmer. Mood Wood Organic Primer indeholder en allergivenlig formel, og du kan derfor benytte primeren på huden med god samvittighed. Der sidder en lille pensel i låget, hvilket gør det muligt at ramme det ønskede område. Find Mood Wood primeren her

This is how you do it:

Når du har udført dagens ansigtsrens og lagt din make up, så...

• Påfør et fint lag Mood Wood Organic Primer med den medfølgende pensel. • Dup derefter glitter på en med kantet børste. • Vurdér mængde ud fra den ønskede intensitet og effekt.

Uddrag fra Papmaché reglen af Hella Joof:

"Glimmer-reglen handler lidt forsimplet om at være taknemmelig. Om, at det er det smukke, gode og givende i det man har, i stedet for hele tiden, at søge efter noget andet. Og så handler den om, at man skal lade den taknemmelighed smitte af på alt det andet, man har gang i. Man skal drysse glimmer på det gode og lade lyset skinne på det og nyde synet af tusinde levende glimt. Tak og glimmer på. Sådan vænner vi vores hjerner til at huske det gode. Og det er meget vigtigt at sige tak. Folk, der er glade for deres liv, er altid taknemmelige. De er ikke nødvendigvis rige, pæne eller kloge, selvom det selvfølgelig hjælper. De er først og fremmest taknemmelige".

Nicehair funkler:

Hos Nicehair.dk brænder vi ikke kun med en indre ild...vi vil også rigtigt gerne skinne udenpå. Mood Wood er på vores hylder, da produktet ikke er til at komme udenom. Glimmer og glitter har en hel speciel effekt. Vores øjne søger det der skinner, og det må vi da sige, at Mood Wood gør. Slip din indre discodronning eller diva løs og drys lidt mere glimmer på tilværelsen. Herunder kan du finde links til pensler, primere, make up, ting med glimmer:

Pensler Primer glimmer Makeup

Mood Wood - Når du glimrer ved din tilstedeværelse!

Loading...