Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | 35% PÅ KÉRASTASE, BIOTHERM OG KMS

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Mont Blanc
Mont Blanc
Viser 24 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Hårfjerning
Aftershave Balm
Aftershave Lotion
Dufte
Deo Stick
Eau De Parfume
Eau De Toilette
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!

Mont Blanc er, som mange ved, navnet på Europas højeste bjerg på 4810 meter. Mange kender også navnet fra de yderst eksklusive skriveredskaber, flotte ure og lækre lædervarer.

Firmaet blev grundlagt i 1906, og er siden vokset til 280 butikker og mere end 9000 udsalgssteder i 70 lande. De seneste år har Mont Blanc udvidet produktionen til at omfatte smykker, manchetknapper og briller....og ikke mindst de skønne herredufte. Hos NiceHair.dk er vi stolte af at kunne præsentere disse eksklusive dufte. Som ved de kendte fyldepenne og de smarte ure, er der lagt stor vægt på et meget elegant og maskulint design. Derfor er farverne holdt i sort og sølv, som udstråler stil, eksklusivitet og elegance. Alle flakoner er ligeledes udsmykket med brandets logo, som er den berømte hvide stjerne.

Serien omfatter skønne Eau De Toilette, Deodorant Sticks og Spray Deodoranter, samt Aftershave Lotion, fordelt på flere serier. Snyd ikke dig selv for at prøve en af disse skønne dufte, eller glæd én du holder af med en lækker gave.

Loading...