Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 30% PÅ 15 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Milk & Co.
Milk & Co.
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Milk & Co er en australsk naturlig hudplejeserie til hele familien, som er udviklet og ejet af den tidligere olympiske guld vinder i svømning, Michael Klim, hans kone, den tidligere topmodel og Balinesiske prinsesse, Lindy Klim, og deres tre børn, Rocco, Stella og Frankie. Milk & Co indeholder op mod 95 % naturlige ingredienser, der alle er tilsat for deres unikke egenskaber til en sund og gennemfugtet hud. Herreserien er baseret på marinaekstrakter fra alger. Serien er effektiv, ligetil og god for alle.

Produkterne er ikke testede på dyr, og alle produkterne er uden parabener. Milk & Co. bruger et minimum af konserveringsmidler, for at dine produkter bevarer deres virkning og holder sig friske i op til 12 måneder efter åbning. Hvis et produkt ikke ser ud som det plejer, eller dufter som det plejer, så er det tid til at blive udskiftet. Med Milk & Co skal du ikke bekymre dig om harmful kemi i hverken produkt eller emballage.

Baby og dame-serien er udviklet med baggrund i Lindy's Bali arv, hvor naturlige ingredienser fra urter, olier og frugt bruges til forebyggelse og behandling af hudsygdomme, tørhed, rødme og lignende. Hver en ingrediens i produkterne har sin unikke egenskab til at skabe sund hud og hår. De er alle udviklede med henblik på at alle hudtyper skal kunne bruge produkterne. Der vil dog være en lille procentdel, som kan være allergiske overfor de naturlige parfumer fra de essentielle olier, der findes i begrænset mængde i nogle af produkterne.

Serien er ikke kønsbestemt - kvinder kan derfor sagtens bruge mænds Face Wash og Scrub, ligesom mænd kan bruge kvinders Ultra Light Moisturiser. Det kommer kun an på, hvad du bedst kan lide i design, duft og konsistens.

Loading...